WORKSHOP WETSWIJZIGINGEN 2015

BENT U KLAAR VOOR 2015?
Wij zetten de wetswijzigingen op een rijtje met een praktische invulling, zodat u weet wat voor acties u nog moet nemen.

De wetswijzigingen van 2015 vragen een inspanning voor u als werkgever en als HR professional. Er zal een groot aantal wijzigingen in de wet plaatsvinden per 1 januari 2015 en medio 2015 die u direct raken. De inhoud van de wetten is door vele partijen al verteld. Welke acties dit van u vraagt, daar krijgt u van ons een antwoord op.

  • Wet werk en zekerheid
  • Werkkostenregeling
  • Participatiewet
  • Slag naar flexibiliteit

Wij zetten samen met u de acties op een rij, wat u nu moet doen, waar u nu bewust van moet zijn en wat het risico is als u er niet klaar voor bent.

Graag nodigen we u uit op donderdag 6 november 2014 om 15.30 uur. Jolanda Wessel (All Human) en Maeyke Verdonck (Flexibility) praten u bij over de praktische invulling zodat u naar huis gaat met een actieplan.

Programma

  • 15.30 uur    Inloop, ontvangst
  • 16.00 uur    De wetswijzigingen op een rij, met een praktische uitleg
  • 17.00 uur    De slag naar flexibiliteit
  • 17.30 uur     Vragen, afsluiting en napraten met een drankje en een hapje

Locatie:    Flexibility, Ettensebaan 43 in Breda.

U bent van harte welkom op deze workshop. Deelname is gratis voor onze relaties. Aanmelding per mail naar office@allhuman.nl bent van harte welkom op deze workshop.

Uw introducés zijn ook van harte welkom. Dit kunt u bij aanmelding aangeven. Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt, dus meldt u snel aan.
Heeft u vooraf vragen? Geef ze bij uw aanmelding door, dan worden ze meegenomen. Uiteraard is er tijdens, voor en na de workshop ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

 

All Human

 

Flexibility

 

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All