workshop E-coachen

Wil jij weten waar e-coachen voor staat!

Flexibel, plaats- en tijdsonafhankelijk, snel en efficient tegen een scherpe prijs. Dat noemen wij coaching met resultaat en realiseren we door embedded coaching. De combinatie van face-to-face coaching met online E-coaching creëert hoge betrokkenheid waardoor de regie bij de medewerker ligt. Een snelle, intensieve vorm van coachen die ingezet wordt op het moment dat er behoefte is.

E coaching
E coaching

 

Programma

De workshop wordt gegeven door All Human, Jolanda Wessel en Muriël Jordan, gespecialiseerd in E-coaching. In 2.5 uur introduceren wij u in de mogelijkheid van E-coachen en zorgen we voor een praktische kennismaking. Uiteraard is er volop ruimte voor jouw specifieke vragen.

Voor wie?

Deze workshop is vooral geschikt voor HR professionals en managers die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van medewerkers. Ook interne loopbaanbegeleiders/mobiliteitadviseurs behoren zeker tot de doelgroep. Wil jij meer te weten komen over de toegevoegde waarde van E-coachen, schrijf je dan nu in.

Tijdstip en locatie

Datum :         19 maart 2015

Tijd:                16.00 tot 19.00, met informele afsluiting

Locatie:         Rotterdam

Aanmelding

Stuur een mail naar office@www.allhuman.nl of neem contact met ons op via 076-8895500

Deel dit bericht

Ontdek meer

Uncategorized

Vacature Jr. HR Business Partner

  (Junior) HR Business Partner                                  Wie zijn wij? All Human zoekt soms mee voor haar klanten! Gezien het een feestje is om bij onze

HR

Vacature HR-consultant

Ben je op zoek naar meer afwisseling en vrijheid binnen je HR-functie? Solliciteer dan naar de vacature van HR-consultant bij All Human! All Human biedt