Werk uitbesteden of zelf doen?

werk uitbesteden aan brandbrother

We zijn onze website aan het redesignen. Hiervoor hebben we specialisten ingehuurd, een webdesigner en fotograaf oftewel brandbrother. Werk uitbesteden was in dit geval een logische keuze.

Website uitbesteden

Een klein jaar geleden ging onze huidige website ons irriteren. De teksten zijn te lang, de uitstraling te saai en een lay out die niet meer aansluit bij de huidige tijd. Dus op zoek naar hulp om hier handen en voeten aan te geven. Wij in gesprek met een paar professionals die prachtige ideen hadden en een voorstel uitbrachten om van te smullen. Maar…… Helaas sloeg het vlammetje niet aan. Het was allemaal iets teveel van het goede. Want wij hadden wel de behoefte aan iets anders, maar dan eigenlijk ‘low profile’. Wij willen onze uitstraling aanpassen en opfrissen met behoud van onze sterktes en kern. Enfin, terug bij af.

Adrian Kuipers

We lieten het rusten totdat we in aanraking kwamen met Adrian Kuipers, fotograaf, tijdens onze tour Namibie voor Orange babies. Met hem raakten we in gesprek en werden we enthousiast over de mogelijkheden die hij en Ferry ons konden bieden. Zo gezegd, zo gedaan. Aan de slag, de fotoshoot ingepland, het thema voor onze site bepaald en vullen maar. Dat laatste blijkt nu het struikelblok te zijn.

Teksten uitbesteden

Wij hadden namelijk bedacht dat we de teksten van onze site wel zelf zouden kunnen herschrijven. Niet dus. Dit valt tegen en we lopen vast. Dusdanig vast dat de voortgang van onze vernieuwde site nu in het gedrang is gekomen. Een wijs besluit is genomen, we gaan het niet zelf doen, maar het werk uitbesteden. Ondertussen hebben we een tekstschrijver gevonden. Zij gaat aan de slag voor ons en wij blijven doen waar wij goed in zijn, coachen en hr advies. Ieder zijn vak!

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All