Skip links

Vacature: HR-consultant

Vacature: HR-consultant

HR-consultant

Wil jij aan het MKB en binnen de non profit sector verschillende HR-diensten leveren en schrik jij ook niet van een commerciële uitdaging? Zoek jij een werkgever die jou kansen biedt om nog meer te leren en je verder te specialiseren? Lees dan verder!

 

De functie

Als HR consultant ben je verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning en advies aan opdrachtgevers in het MKB en de non profit sector. Dit doe je natuurlijk niet alleen, er is altijd een senior HR consultant die met jou kan meekijken. Je ondersteunt op allerlei HR-vraagstukken en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Onze opdrachtgevers bevinden zich in verschillende branches, verspreid door heel Nederland, dit maakt elke opdracht en zelfs elke dag heel divers!

Jouw werkzaamheden kunnen zowel op ons kantoor, bij de klant of thuis uitgevoerd worden. Dit kan per opdracht weer helemaal anders zijn, wat ervoor zorgt dat je geen vaste standplaats hebt en maakt dit werk zeer flexibel. Je krijgt de kans om je in de rol van HR consultant verder te ontwikkelen. Daarnaast lever je een constructieve bijdrage aan de groei van All Human.

 

De organisatie

All Human wordt geleid door twee business partners en er werken naast jou nog twee andere collega’s. Daarnaast werken wij met een flexibele schil. Kenmerkend voor All Human is dat we jaarlijks in beweging gaan voor het goede doel.

Bij All Human kan het gaan om interim HR-opdrachten, organisatie-verandervraagstukken en operationele HR-vraagstukken. Ons klantenbestand bestaat uit profit en non-profit organisaties en loopt uiteen van middelgroot tot aan multinationals. Eén van de innovatieve diensten die All Human aanbiedt is het HR-abonnement, welke ondersteuning op maat geeft aan alle vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. Organisaties nemen bij ons een abonnement af, waarna wij vervolgens als All Human strategische, tactische en operationele HR-diensten leveren. Hierbij is het van belang dat wij ook abonnementen omzetten naar nieuwe business. De insteek is dat wij samen met jou nieuwe markten aanboren, waardoor All Human zal doorgroeien.


Jouw uitdaging

 • Je bent organisatie-sensitief en kan in korte tijd een organisatie doorgronden;
 • Je signaleert knelpunten en formuleert vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten en projecten;
 • Je fungeert als aanspreekpunt op HR-gebied voor onze opdrachtgevers en geeft antwoord op vraagstukken;
 • Je bent in staat snel waarde toe te voegen binnen verschillende organisaties;
 • All Human is zich nog verder aan het ontwikkelen, er moet nog veel gepionierd en ontdekt worden. Jij levert een bijdrage aan het verder uitbouwen van de organisatie.


Functie-eisen en competenties

Wij zoeken een getalenteerde HR-professional die ook nog eens een leuke collega is!
Wat neem je verder mee?

 • Je hebt minstens een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM;
 • Je hebt 2–3 jaar ervaring met een breed palet binnen het HR-vakgebied en je wilt graag nog verder groeien;
 • Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie;
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende situaties;
 • Je bent sociaal vaardig, hebt goede adviesvaardigheden, en je bent resultaatgericht;
 • Je bent besluitvaardig en nieuwsgierig;
 • Je hebt een ondernemende commerciële, proactieve, klant- en servicegerichte instelling;
 • Je vindt het leuk om op zelfstandige wijze op verschillende locaties door het land te werken.


Aanbod

Behalve een afwisselende functie waarbij geen opdracht hetzelfde is, bieden wij ook begeleiding. Daarnaast is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dragen wij graag bij aan jouw verdere groei tot allround HR-professional. Jij krijgt de ruimte om nóg beter te worden in wat je doet en omdat wij aan het groeien zijn liggen er volop kansen om je functie zelf verder in te richten. Wij kunnen samen bespreken hoeveel uren jij wilt werken en bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiliteitsregeling zodra je naar klanten gaat.

Er komt van alles op je pad en je mag je expertise ook uitbreiden! Daarnaast heb je de ruimte om samen met ons actief mee te denken over de richting en toekomst van All-Human.

Stuur je CV en motivatie naar celina@allhuman.nl, wil je eerst meer weten neem dan contact op met Celina via 06 25416651.

 

Join the Discussion