Skip links

Vacature: HR-Consultant

Een baan waar je jezelf kan blijven ontwikkelen? Waar jij de kennisbron bent van het bedrijf en jouw expertise deelt met de klant? Dan is de rol van HR-Consultant jou op het lijf geschreven.

 

Consultant bij All Human betekent niet dat je iedere dag naar een andere klant moet reizen en het hele land doorkruist, maar wél dat jij een paar klanten hebt waarvoor jij de sparringpartner op HR-gebied bent. Wat dit vraagt van jou? Een flexibele houding, snel schakelen en overzicht behouden tijdens drukte. Wat krijg je hiervoor terug? Een zelfstandige functie, autonomie in de werkzaamheden en een werkplek waar je regelmatig met jouw collega’s werkervaringen deelt waardoor je jouw kennis blijft verbreden.

 

Dit staat jou als HR-Consultant te wachten

Onze focus ligt op MKB in de profit en non-profit sector, omdat wij van mening zijn dat wij juist binnen deze type organisaties van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze klanten liggen verspreid over het zuiden en westen van Nederland. Elke opdracht is onderscheidend en leerzaam en kan uitgevoerd worden op locatie of vanuit huis.

 

Als HR-Consultant bij All Human heb je ongeveer 2 klanten waarvoor je werkzaam bent. De duur van de opdracht hangt af van de vraag bij de klant. We worden namelijk voor verschillende facetten in het HR-vakgebied om hulp gevraagd, hierbij kun je denken aan: begeleiding en advies bij de in-, door- en uitstroom, verzuimbegeleiding, beleidstukken opstellen, ter vervanging van een verzuimde medewerker of iemand die met zwangerschapsverlof is. Daarnaast kan je ook gevraagd worden als HR-Businesspartner op afstand. Dit gebeurt veelal bij kleine organisaties (MKB) die zelf geen HR-afdeling hebben, maar wel onze kennis en ervaring nodig hebben om hun business te runnen. Ten alle tijden bewaak je de wet- en regelgeving en de CAO als deze van toepassing is binnen de organisatie. Daarnaast signaleer je knelpunten en formuleer je vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten. Dit doe je niet alleen, je kunt altijd terugvallen op je naaste collega’s. Kortom, een all round functie!

 

Naast de werkzaamheden die je uitvoert bij de klant heeft All Human het doel om te groeien als organisatie. Er moet nog veel gepionierd en ontdekt worden, hier besteden wij ongeveer een dag per week aan. Je bent dus niet alle dagen bij de klant werkzaam. Aan jou de taak om een constructieve bijdrage te leveren aan de groei van All Human.

 

De organisatie in een notendop

All Human wordt geleid door twee business partners die al jaren werkzaam zijn in het HR-vakgebied. Daarnaast zijn er twee HR-Consultants werkzaam.

 

All Human staat voor het creëren van beweging voor zowel de organisatie als de medewerker. Het beste uit het personeel halen en daarmee ook de organisatie, is wat ons beweegt en dit doen wij door het bieden van dynamische HR-oplossingen. Het kan gaan om interim HR-opdrachten, organisatie-verandervraagstukken en operationele HR-vraagstukken.

 

Naast het creëren van beweging binnen organisaties, komen wij jaarlijks in beweging voor het goede doel. Daar waar beweging niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij. Afgelopen jaar hebben wij deelgenomen aan Sporten voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. Ook dit jaar staan wij weer ingeschreven om ons in te zetten voor anderen.

 

De benodigde functie-eisen

Wij zoeken een HR-professional die ook nog eens een leuke collega is! Wat neem je verder mee:

 • Je hebt minstens een afgeronde HRM-opleiding op hbo-niveau;
 • Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Het is een pré dat je al werkervaring hebt opgedaan binnen HR;
 • Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie;
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende situaties;
 • Je bent sociaalvaardig, hebt goede adviesvaardigheden en je bent resultaatgericht;
 • Je bent besluitvaardig en overtuigend;
 • Je hebt een ondernemende, commerciële, proactieve, klant- en servicegerichte instelling;
 • Je vindt het leuk om op zelfstandige wijze op verschillende locaties door west en zuid Nederland te werken.

 

 

Waarom werken bij All Human?

Wij vertrouwen erop dat onze werknemers de bijdrage leveren die zij moeten leveren, wat wij hiervoor geven?

 • Autonomie in je werkzaamheden;
 • Inspraak in opdrachten/klussen die jij graag zou willen;
 • Begeleiding van HR-Professionals;
 • Volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkeling;
 • Kansen om je functie zelf verder in te richten;
 • Bijdrage aan de koers en toekomst van All Human;
 • 25 vakantiedagen omdat je naast het werk ook vast andere dingen leuk vindt;
 • NS Businesscard;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget als je naar de klant reist;
 • Mobiele telefoon en een laptop van Apple.

 

Wij hechten waarde aan een goed teamverband, waarbij positieve energie, transparantie en gezelligheid voorop staan. Om het goede teamverband intact te houden, worden er diverse teamuitjes georganiseerd. Eten en drinken zijn één van onze favoriete bezigheden, dus de teamuitjes zijn vaak gericht op het bezoeken van leuke eettentjes.

 

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar celina@allhuman.nl. Als je eerst meer wilt weten, neem dan contact op met Celina Couzijn via 06 25416651.