Vacature HR-consultant

Heb jij al een aantal stappen gemaakt binnen Human Resources (HR) en wil jij je kennis binnen het vakgebied nog meer verbreden door actief te zijn bij bedrijven in verschillende branches? Dan is deze baan iets voor jou!

All Human heeft de drive om jou een gave werkplek aan te bieden waarin je als HR-consultant  een brede rol kunt vervullen binnen het HR-vakgebied bij verschillende organisaties.

Dit staat jou als HR-Consultant te wachten

Als HR-Consultant sta je continu voor nieuwe en interessante uitdagingen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie leuk en divers. Je zal een groot netwerk gaan opbouwen en veel gaan leren van het HR-vakgebied zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Kennis en ervaring die jij je hele (werk)leven met je mee kunt nemen.

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning en advies aan opdrachtgevers. In een korte tijd dien je organisaties te doorgronden en snel waarde toe te voegen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en biedt ondersteuning op HR-vraagstukken. Denk hierbij aan het opstellen van een functiehuis, het opvolgen van verzuimdossiers en het bijhouden van wet- en regelgeving. Daarnaast signaleer je knelpunten en formuleer je vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten. Dit doe je niet alleen, er is altijd een team waar je op kan terugvallen.

Onze focus ligt op MKB in de profit en non-profit sector verspreid over het zuiden en westen van Nederland, omdat wij van mening zijn dat juist binnen deze type organisaties wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Elke opdracht is onderscheidend en leerzaam en kan uitgevoerd worden op locatie of vanuit huis.

Naast de werkzaamheden die je uitvoert bij de opdrachtgevers hebben wij als doel om te groeien als organisatie. Er moet nog veel gepionierd en ontdekt worden. Aan jou de taak om hier een constructieve bijdrage aan te leveren.

De organisatie in een notendop

All Human wordt geleid door twee business partners die al jaren werkzaam zijn in het HR-vakgebied. Daarnaast zijn er twee HR-Consultants werkzaam.

All Human staat voor het creëren van beweging voor zowel de organisatie als de medewerker. Het beste uit het personeel halen en daarmee ook de organisatie, is wat ons beweegt en dit doen wij door het bieden van dynamische HR-oplossingen. Het kan gaan om interim HR-opdrachten, organisatie-verandervraagstukken en operationele HR-vraagstukken. Naast het creëren van beweging binnen organisaties, komen wij jaarlijks in beweging voor het goede doel. Daar waar beweging niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij. Dit jaar hebben wij deelgenomen aan Sporten voor het Sophia Moeder en Kind Centrum.

De benodigde functie-eisen

Wij zoeken een HR-professional die ook nog eens een leuke collega is! Wat neem je verder mee:

  • Je hebt minstens een afgeronde HRM-opleiding op hbo-niveau;
  • Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Je hebt je eerste sporen in het HR vak verdiend;
  • Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie;
  • Je kunt snel schakelen tussen verschillende situaties;
  • Je bent sociaalvaardig, hebt goede adviesvaardigheden en je bent resultaatgericht;
  • Je bent besluitvaardig en overtuigend;
  • Je hebt een ondernemende, commerciële, proactieve, klant- en servicegerichte instelling;
  • Je vindt het leuk om op zelfstandige wijze op verschillende locaties door west en zuid Nederland te werken.

Waarom werken bij All Human?

Geen opdracht is hetzelfde en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Daarnaast bieden wij begeleiding en volop ruimte voor ontwikkeling. Jij krijgt de ruimte om nóg beter te worden in wat je doet en omdat wij aan het groeien zijn liggen er volop kansen om je functie zelf verder in te richten. Daarnaast heb je de ruimte om samen met ons actief mee te denken over de koers en toekomst van All Human.

Wij hechten waarde aan een goed teamverband, waarbij positieve energie, transparantie en gezelligheid voorop staan. Om het goede teamverband intact te houden, worden er diverse teamuitjes georganiseerd. Eten en drinken zijn één van onze favoriete bezigheden, dus de teamuitjes zijn vaak gericht op het bezoeken van leuke eettentjes.

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar office@allhuman.nl. Als je eerst meer wilt weten, neem dan contact op met Jolanda 0621268232.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All