Skip links

Vacature junior HR -Consultant

Vacature junior HR -Consultant

Wil jij graag aan het MKB en de zorg verschillende HR-diensten leveren maar schrik jij ook niet van een commerciële uitdaging? Wil jij graag nóg meer leren en zoek je een werkgever die jou kansen biedt om je verder te specialiseren?

Klinkt dit goed? Lees dan zeker verder!

De functie

Als HR Consultant ben je verantwoordelijk voor het leveren van support en advies aan opdrachtgevers in het MKB en de zorg. Dit doe je natuurlijk niet alleen, er is altijd een senior HR Consultant die met jou kan meekijken. Je ondersteunt op allerlei HR-vraagstukken en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met een HR-abonnement. Onze opdrachtgevers bevinden zich verspreid door heel Nederland, dit maakt elke opdracht en zelfs elke dag erg divers!

Jouw werkzaamheden kunnen zowel op ons kantoor, een externe locatie of bij de klant plaatsvinden. Dit kan per opdracht weer helemaal anders zijn. Je hebt dus geen vaste standplaats wat het werk heel flexibel maakt en afhankelijk van de opdrachtgever is er ook een mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt de kans om je vanuit deze rol tot een klantgerichte en zelfstandige HR Consultant te ontwikkelen. Daarnaast vind je het leuk om een constructieve bijdrage te leveren aan de groei van All Human.

De organisatie

All Human wordt geleid door Jolanda en Muriël, beide experts op het gebied van HR en coaching en vol met passie voor de mens. Naast dat we al regelmatig op een sportieve manier een bijdrage leveren aan Make-A-Wish, Orange Babies en Sophia kinderziekenhuis willen we meer doen, daarom gaan we verder uitbreiden richting het MKB en de zorg.

Bij All Human kan het gaan om interim HR-opdrachten, organisatie-verandervraagstukken en operationele HR-vraagstukken. Ons klantenbestand zit zowel in de profit, als de non-profit sector, en loopt uiteen van middelgrote organisaties tot aan multinationals. Eén van de innovatieve diensten die All Human aanbiedt is het HR-abonnement, welke ondersteuning op maat geeft aan alle vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. Organisaties nemen bij ons een abonnement af, waarna wij vervolgens als All Human strategische, tactische en operationele HR-diensten leveren. Hierbij is het van belang dat we ook abonnementen omzetten naar nieuwe business. De insteek is dat wij samen met jou in de zorg een nieuwe markt aanboren, waardoor All Human zal doorgroeien.

Jouw uitdaging

 • Je bent organisatie-sensitief en kan in korte tijd een organisatie doorgronden;
 • Je signaleert knelpunten en formuleert vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten en projecten;
 • Je fungeert als aanspreekpunt op HR-gebied voor de organisatie en geeft antwoord op de vragen die ze hebben;
 • Je bent in staat snel waarde toe te voegen binnen verschillende organisaties;
 • All Human is zich nog verder aan het ontwikkelen, er moet nog veel gepionierd en ontdekt worden. Jij gaat dus echt bijdragen aan het opbouwen van de organisatie.

Functie-eisen en competenties

Wij zoeken een getalenteerde young professional die ook nog eens een leuke collega is!
Wat neem je verder mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM;
 • Je hebt al wat ervaring opgedaan met HRM, en je wilt graag nog verder groeien;
 • Een hart voor de zorg, jij wilt écht een verschil maken;
 • Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie;
 • Je bent sociaal vaardig, hebt goede adviesvaardigheden, en je bent resultaatgericht;
 • Je hebt een ondernemende commerciële, proactieve, klant- en servicegerichte instelling;
 • Je vindt het leuk om op verschillende locaties door heel het land / zuid west Nederland te werken.

Aanbod

Behalve een afwisselende functie waarbij geen opdracht hetzelfde is bieden wij ook begeleiding, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dragen wij graag bij aan jouw verdere groei tot allround HR professional. Jij krijgt de ruimte om nóg beter te worden in wat je doet en omdat we aan het groeien zijn liggen er volop kansen om je functie zelf verder in te richten. We kunnen samen bespreken hoeveel uren jij wilt werken en het salaris bedraagt maximaal €2750,- (op fulltime basis) met marktconforme arbeidsvoorwaarden waaronder een autokostenregeling zodra je naar klanten gaat.

Er komt van alles op je pad en je mag je expertise ook uitbreiden! Daarnaast heb je ook de ruimte om samen met ons actief mee te denken over de richting en toekomst van All-Human.

Door onze directe samenwerking met Neo-Mundo sta je nooit alleen. De expertise van Neo-Mundo op het gebied van zorg en werving & selectie staat altijd voor ons klaar. Dit team van 12 jonge professionals denkt graag met All Human mee, en andersom natuurlijk ook.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sophie Faber via: 06-29205059.

Wil je bij ons komen werken mail dan je motivatie en CV naar sophie@allhuman.nl

 

 

Join the Discussion