Skip links

Vacature: HR-Consultant Trainee

All Human is op zoek naar een HR-Consultant Trainee

 

Ben jij (bijna) klaar met jouw hbo of master HR-opleiding en wil jij een vliegende start maken? Dan ben je als HR-trainee bij All Human aan het goede adres. All Human heeft de drive om jou als trainee het beste leer- en ontwikkeltraject aan te bieden, namelijk via training on the job. Door in de praktijk aan de slag te gaan bij verschillende klanten, zal je alle ins en outs van HR leren. Om ervoor te zorgen dat jij je in een snel tempo ontwikkelt, word je het eerste jaar intensief begeleid. Jouw ontwikkeling staat centraal en de aandacht die eraan gegeven wordt, zorgt voor een steile leercurve.

 

Dit staat jou als HR-Consultant te wachten

Onze focus ligt op MKB in de profit en non-profit sector, omdat wij van mening zijn dat wij juist binnen deze type organisaties van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze klanten liggen verspreid over het zuiden en westen van Nederland. Elke opdracht is onderscheidend en leerzaam en kan uitgevoerd worden op locatie of vanuit huis.

 

Gedurende het eerste jaar word je intensief begeleid en doe je werkervaring op bij verschillende klanten waar je verschillende HR-opdrachten moet uitvoeren. Hierdoor stap je uit je comfortzone en ga je continu nieuwe uitdagingen aan. Dit zorgt ervoor dat je een beter beeld krijgt van jezelf, jij je in de breedste zin zoveel mogelijk ontwikkelt en ontdekt waar je kwaliteiten liggen, waardoor je kan uitgroeien tot een volwaardige HR-Consultant bij All Human. Naast werkervaring opdoen is jouw ontwikkeling ook belangrijk, om deze reden worden er op structurele basis ontwikkelgesprekken gevoerd.

 

Als HR-Consultant Trainee word je door de HR-Professional meegenomen naar verschillende klanten voor verschillende opdrachten. De duur van de opdracht hangt af van de vraag bij de klant. We worden namelijk gevraagd voor verschillende HR-facetten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Denk hierbij aan begeleiding en advies bij de in-, door- en uitstroom, verzuimbegeleiding en beleidstukken opstellen. Daarnaast worden wij gevraagd ter vervanging van een verzuimde HR-medewerker of één die met zwangerschapsverlof is. Dit gebeurt veelal bij kleine organisaties (MKB) die zelf geen HR-afdeling hebben, maar wel onze kennis en ervaring nodig hebben om hun business te runnen. Ten alle tijden bewaak je de wet- en regelgeving en de CAO als deze van toepassing is binnen de organisatie. Daarnaast signaleer je knelpunten en formuleer je vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten.

 

Naast de werkzaamheden die je uitvoert bij de klant heeft All Human het doel om te groeien als organisatie. Er moet nog veel gepionierd en ontdekt worden, hier besteden wij ongeveer een dag per week aan. Je bent dus niet alle dagen bij de klant werkzaam. Ook aan jou de taak om een constructieve bijdrage te leveren aan de groei van All Human.

 

De organisatie in een notendop

All Human wordt geleid door twee business partners die al jaren werkzaam zijn in het HR-vakgebied. Daarnaast zijn er twee HR-Consultants werkzaam.

 

All Human staat voor het creëren van beweging voor zowel de organisatie als de medewerker. Het beste uit het personeel halen en daarmee ook de organisatie, is wat ons beweegt en dit doen wij door het bieden van dynamische HR-oplossingen. Het kan gaan om interim HR-opdrachten, organisatie-verandervraagstukken en operationele HR-vraagstukken.

 

Naast het creëren van beweging binnen organisaties, komen wij jaarlijks in beweging voor het goede doel. Daar waar beweging niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij. Afgelopen jaar hebben wij deelgenomen aan Sporten voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. Ook dit jaar staan wij weer ingeschreven om ons in te zetten voor anderen.

 

De benodigde trainee-eisen

Wij zoeken een HR-Consultant Trainee die aan de volgende eisen voldoet:

 • Minstens een afgeronde HRM-opleiding op hbo-niveau of masterniveau;
 • Maximaal twee jaar geleden afgestudeerd;
 • Bereid om het komende jaar intensief te investeren;
 • Een nieuwsgierige en ambitieuze houding en je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende situaties en je behoudt het overzicht en de regie;
 • Je hebt een ondernemende, proactieve, klant- en servicegerichte instelling;
 • Je bent sociaalvaardig, hebt goede adviesvaardigheden en je bent resultaatgericht.

 

Waarom als HR-Consultant Trainee werken bij All Human?

Wij vertrouwen erop dat onze werknemers de bijdrage leveren die zij moeten leveren, wat wij hiervoor geven?

 • Begeleiding van HR-Professionals;
 • Volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkeling;
 • Kansen om je functie zelf verder in te richten;
 • Bijdrage aan de koers en toekomst van All Human;
 • 25 vakantiedagen omdat je naast het werk ook vast andere dingen leuk vindt;
 • NS Businesscard;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget als je naar de klant reist;
 • Mobiele telefoon en een laptop van Apple.

 

Wij hechten waarde aan een goed teamverband, waarbij positieve energie, transparantie en gezelligheid voorop staan. Om het goede teamverband intact te houden, worden er diverse teamuitjes georganiseerd. Eten en drinken zijn één van onze favoriete bezigheden, dus de teamuitjes zijn vaak gericht op het bezoeken van leuke eettentjes.

 

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar savannah@allhuman.nl. Als je eerst meer wilt weten, neem dan contact op met Savannah Marijnissen via 06 29205059.

Join the Discussion