Uitnodiging Workshop Verzuimmanagement

Uitnodiging Workshop Verzuimmanagement

Hoe bespaart u kosten op verzuim en kunt u meer regie pakken in complexe verzuimdossiers?

Als ondernemer en manager wordt er veel van u verwacht, op verschillende terreinen. Zo wordt van u een pasklaar antwoord verwacht als het gaat om de omgang met zieke medewerkers. Ervaring leert dat dit een gevoelig en best ingewikkeld onderwerp is, wat vaak vragen oproept. Want wat mag u nu wel en niet aan de orde stellen? Hoe voert u een gesprek met een medewerker die zich meer dan regelmatig ziek meldt? En wat doet u als u het niet eens bent met het oordeel van de bedrijfsarts?

Daarnaast heeft verzuim grote financiële gevolgen. Vaak zijn de verzuimkosten verzekerd en wordt de re-integratie aan de verzekeraar of arbodienst over gelaten. De kosten lijken dan mee te vallen. Maar als werkgever draagt u de financiële risico’s als uw medewerker te lang ziek blijft of als hij/zij uiteindelijk ziek uit dienst gaat. En die kosten worden niet door uw verzuimverzekering gedekt! De arbodienst of verzekeraar doet er (meestal) ook niets aan. U zult dat dus zelf moeten oppakken.

Als u dit herkent, nodigen wij u graag uit voor onze workshop Verzuimmanagement op donderdag 14 november aaanstaande. In twee uur praat Daphne van den Burg van All Human u bij over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van verzuimmanagement. Daphne heeft jarenlange ervaring als allround interim HR adviseur en is thuis in zowel de onderliggende problematiek, als de structurele oplossingen. Zij geeft u als geen ander handvatten waarmee u meer regie kunt pakken in complexe verzuimdossiers en mogelijkheden die u heeft om uw verzuimkosten terug te dringen.

Programma
15.30 uur              inloop, ontvangst

16.00 uur              introductie door Maeyke Verdonck van Flexibility

16.15 uur               besparen op verzuimkosten en regie nemen in complexe verzuimdossiers door Daphne van den Burg van All Human

17.45 uur              vragen, afsluiting en napraten met een drankje en een hapje

Locatie

Flexibility, Ettensebaan 43 in Breda.

U bent van harte welkom op deze workshop. Deelname is gratis voor onze relaties. Aanmelding per mail naar allhuman@midibreda.nl

Uw introducés zijn ook van harte welkom. Dit kunt u bij aanmelding aangeven. Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt, dus meldt u snel aan.

Heeft u vooraf vragen? Geef ze bij uw aanmelding door, dan worden ze meegenomen. Uiteraard is er tijdens, voor en na de workshop ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Flexibility

All Human

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All