Teammeeting in de Ardennen

De hei op, teammeeting, teambuilding, teamboost, heisessie, teamuitje, allemaal benamingen waarmee we zo ongeveer hetzelfde bedoelen. Als team bij elkaar komen op een externe locatie, waarbij je in alle rust, weg van de waan van alle dag, met elkaar in gesprek gaat over uiteenlopende thema’s.IMG_1099

Wij als partners van All Human vonden het ook de hoogste tijd dat wij de hei op gingen, dat resulteerde in een weekend in de Ardennen.

We hadden ons goed voorbereid en voldoende voer voor lichaam en geest meegenomen.

Tevoren hadden we een agenda opgesteld met te behandelen onderwerpen, die we ter plekke hebben geëvalueerd en aangevuld. De eerste avond hebben we hiervoor gebruikt, naast met elkaar te brainstormen en vooral ook tijd voor elkaar te maken. Hierdoor konden we de volgende dag echt aan de bak, maar niet voordat we een fikse wandeling hadden gemaakt in de omgeving en genoten van de pracht van de Ardennen. Deze activiteit sluit goed aan bij onze passie: beweging creëren. Wij geloven erin dat het in beweging brengen beweging creëert. Je kunt de parallel trekken naar het domino-effect. Je geeft de voorste steen een zetje en de volgende stenen in het rijtje vallen om.De praktijk heeft ons geleerd dat het domino-effect kan stoppen door dat een steentje niet juist is geplaatst, dit is ook herkenbaar in teams, activiteiten en dergelijke. Het is goed om dan te reflecteren, actie te nemen oftewel het steentje correct neer zetten en een duwtje geven zodat er weer beweging ontstaat.

Na onze fysieke activiteit, waren helemaal klaar voor onze actielijst: het businessplan, de jaarkalender, taakverdeling, het acquisitie plan, marketing, commerciële uitingen en workshops. Al met al veel en om te voorkomen dat we door ons enthousiasme en drive de focus zouden verliezen, riepen we elkaar zo nu en dan tot de orde. Voldaan sloten we de dag af met een verkwikkende wandeling. De avond stond vooral in het teken van persoonlijke reflectie en het uitwisselen van ervaringen waardoor we een beter inzicht kregen in elkaars talenten en van daaruit de optimale inzet van ieders kwaliteiten konden vaststellen.

De afsluitende ochtend hebben we gebruikt om het weekend te evalueren en hebben kunnen concluderen dat wij het voor herhaling vatbaar vinden. Door deze teamboost zijn wij nader tot elkaar gekomen en weten wij waar we staan over een jaar.

Door binnen de georganiseerde rust, beweging te creëren zijn wij als team in een volgende fase van onze ontwikkeling gekomen.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All