Successen mag je altijd vieren

Samen toewerken naar een doel en vervolgens het succes vieren.

Dat is wat we bij All Human gewend zijn om te doen. Of het nu HR werk betreft of coaching.
Nu hebben we samen een sportief doel behaald, samen een hele marathon en ieder een halve marathon lopen.

Voor de één een herhaling van zetten, vaker de halve marathon en zelfs een keer de hele marathon gelopen. Voor de ander is het een mijlpaal.
Bij de wissel vier je al succes! Succes dat de één het gehaald heeft! 50% doel behaald. Op naar de volgende 50%.
Zo rond de 38 km op het parcours lopen we weer samen, zodat we samen de finish over kunnen. Met veel aanmoediging aan de kant,  pers je de laatste kilometers er ook wel uit. Mooi hoe onbekende mensen jou al voorbereiden op jouw succes wat je kunt gaan vieren: “ Het bier staat koud”, “high five voor de laatste kilometer”.

Bij het finishen waren we heel trots. Een teamresultaat hebben we neergezet. Het doel was uitlopen, en dat is precies wat we hebben gedaan.
En het vieren…. Met water, een AA drankje en banaan liepen we moe maar voldaan het publiek in. De gezelligheid in de stad hebben we snel achter ons gelaten. De benen stijf, wat voorstelbare pijntjes en vooral een heel blij gevoel.

IMG_6272

WE DID IT!

Nu weer de focus op de zakelijke doelen en successen die we mogen vieren. Hoewel, het volgende sportieve doel staat in de stijgers. Hierover volgende keer meer.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All