Spinnen voor Sophia

Afgelopen weekend zijn ruim 2.200 deelnemers, waaronder wij als team ‘Samen All Human’, op de spinningfiets gestapt in het Topsportcentrum Rotterdam. En wat een gaaf event is ‘spinning voor Sophia’. Niemand van ons team had er ooit eerder aan meegedaan en we wisten dan ook niet wat ons te wachten stond. Het enige wat we zeker wisten was dat we 2,5 uur op een spinningfiets zouden doorbrengen met 300 anderen. De ontvangst was gul, naast onze eigen gevulde All Human tasjes, kregen we een tas van kinderziekenhuis Sophia, en ook van BMW. En uiteraard het Sophia speldje.

Een kwartier voor aanvang mochten we de zaal in en hadden we als team de fietsen keurig bij elkaar. Aftellen dus, groepsfoto maken en een beetje infietsen in afwachting van het startsein. En toen was daar de gong, gevolgd door de beat, waarop we 2,5 uur gingen trappen. Van de ene instructeur liep het over naar de andere en van de ene muziek naar de andere soort. Alles kwam voorbij aan muziekgenres, maar één ding zat er overal duidelijk in, en dat was die opzwepende beat. Wauw, wat gingen we ervoor. Het zweet droop van ons af, de waterflesjes werden af en aan gevuld en tussendoor kregen we fruit. Zo top verzorgd door alle vrijwilligers.

En toen op naar het einde, de laatste minuten kwamen eraan, nog even op die pedalen staan, nog even alles geven en daar was om 17.15 uur het eindsignaal. We did it: Kijk maar!

Wat vonden we dit allemaal gaaf, we waren allen superblij dat we met dit event konden meedoen en daarmee ook mochten bijdragen aan het goede doel. Meer dan tevreden gingen we allen huiswaarts en riepen naar elkaar tot volgend jaar. Dit is namelijk te mooi, te leuk en te belangrijk om er niet bij te willen zijn.

Dank je wel team van het sporten voor Sophia, jullie hebben een fantastisch weekend met een fantastisch resultaat mogelijk gemaakt.

Het weekend is afgesloten met een nieuw recordbedrag van wel € 628.019 op de eindcheque.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All