Op de fiets voor Sophia 2021

Spinnen voor Sophia 2021

 

De inschrijving voor Spinnen voor Sophia 2022 hebben we zojuist vastgelegd en is daarmee een feit! Wat een mooi evenement is dit. Mooi dat zoveel mensen zich bewust inzetten voor de ander en op deze manier geld ophalen voor het goede doel. We blikken graag even terug op de spinningsessie van dit jaar.

 

Het was alweer enige tijd geleden dat wij ons, als All Human team, hadden opgegeven voor Spinnen voor Sophia. Door de COVID-19 maatregelen was het evenement een half jaar opgeschoven. Voor ons meer tijd om extra te trainen voor de twee uur lange spinningsessie. Het halfjaar vloog voorbij en wij mochten onze sponsors belonen met de inspanning die wij gingen leveren op de spinningfietsen.

 

Het evenement vond plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Bij binnenkomst liepen we meteen door naar onze spinningfietsen. Bij elke fiets hing een tas aan het stuur met producten om je extra power te geven voor als je deze tijdens het fietsen was kwijtgeraakt. All Human had ook een tas voor elk teamlid met daarin een All Human sporthanddoek (op de foto te zien).

Op het podium namen drie enthousiaste instructeurs plaats op hun spinningsfietsen en zij namen ons de gehele twee uur durende spinningsessie mee. Voor sommige teamleden van All Human was dit de eerste keer spinnen, dus zij wisten niet wat zij konden verwachtten.

 

De spinningsessie begon met een rustig tempo, maar al snel moesten wij de zwaarte van de fiets hoger zetten en waren wij bergen aan het opfietsen. Het zweet brak ons uit en af en toe hadden wij het erg zwaar. Maar als er dan op het grote scherm foto’s werden geplaatst van kinderen in ziekenhuisbedden van het Sophia Moeder en Kind Centrum, dan wist je weer waar je het voor deed en werd je extra gemotiveerd.

 

Voordat wij het wisten waren de twee uur spinningsessie voorbij en werd de tussenstand bekend gemaakt. Uiteindelijk is een bedrag van €336.777,- opgehaald.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All