Spinnen voor Sophia 2022

De moeite waard, toch?

En of!

Toch altijd weer een beetje die gezonde spanning bij het naderen van het event van fietsen voor Sophia. Dit jaar vond het op een afwijkende datum plaats, namelijk 18 en 19 juni 2022, terwijl het gebruikelijk in februari plaatsvindt. Maar zoals vele events is ook deze gebeurtenis op een andere datum gepland door Corona.

Met een select gezelschap hebben we toch weer een mooie prestatie neergezet. Ieder heeft op zijn eigen manier ernaar toe getraind en voor sponsoring gezorgd. Het bedrag dat is opgehaald bedraagt € 1641,- en in totaliteit staat de teller op € 235.340,-. Dank je wel sponsoren voor jullie donaties. En wat hebben we genoten. De muziek was opzwepend en zorgde ervoor dat je bleef doorgaan. En dan die enthousiaste instructeurs, die ervoor hebben gezorgd dat je op de maat mee kon blijven doen en af en toe een tandje erbij zette. Van begin tot eind hebben we als team op de pedalen gestaanVoor ons was het de derde keer dat we meededen en zeker niet de laatste keer. Het doet zo goed om op een sportieve wijze bij te dragen aan Stichting Vrienden van het Sophia. In 2021/2022 steunen ze projecten in het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Dit keer het prachtige project het So Fit & Fun Centrum, want spelen en sporten is zo belangrijk voor kinderen.

Volgend jaar staat sporten voor een goed doel wederom op de All Human agenda.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All