Singelloop Make-a-Wish 2022

Op 2 oktober a.s. lopen we weer mee met de Singelloop Breda met ons team van All Human. Wij nodigen klanten, relaties en vrienden uit met ons mee te lopen.  

Waarom? Wij zetten ons hiermee in voor een doel die ons zeer aan het hart gaat: Make-A-Wish Nederland.

Veel van onze kinderen zijn (gelukkig) gezond en hebben een goed leven. Ze kunnen naar school, buitenspelen, met vriendjes/vriendinnetjes afspreken, sporten, etc. 

Sommige kinderen kunnen dit echter niet, doordat ze ziek zijn en continue verzorging nodig hebben. Make-A-Wish laat wensen uitkomen van deze ernstig, of soms levensbedreigend zieke kinderen. Ze beleven een geweldige dag, waardoor ze het ziek zijn vergeten en weer even gewoon ‘kind’ zijn. En dat gunnen we alle kinderen toch? 

Een wensvervulling ontstaat echter niet vanzelf. Dit moet zorgvuldig gepland worden waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Hiervoor is geld nodig.

Steun jij ons in onze actie? Dit kan:

  1. Loop gezellig mee met ons team! Dit kan al vanaf 5 km!
  2. Via onderstaande link en door op ‘ik wil doneren’ te klikken. 

https://www.actiemakeawish.nl/team/all-human

Bedankt voor je steun. Elke euro telt!

Deel dit bericht

Ontdek meer

Uncategorized

Vacature Jr. HR Business Partner

  (Junior) HR Business Partner                                  Wie zijn wij? All Human zoekt soms mee voor haar klanten! Gezien het een feestje is om bij onze

HR

Vacature HR-consultant

Ben je op zoek naar meer afwisseling en vrijheid binnen je HR-functie? Solliciteer dan naar de vacature van HR-consultant bij All Human! All Human biedt