Roepen verzuim en re-integratie binnen uw organisatie veel vraagtekens op?

Roepen verzuim en re-integratie binnen uw organisatie veel vraagtekens op?

Voor iedere werkgever is verzuim een kostbare aangelegenheid. Bovendien krijgt u direct te maken met organisatorische problemen die van uw tijd en energie vragen.

Hoe begeleidt u een ingewikkeld verzuimtraject met complexe verzuimachtergronden, specifieke medische aandoeningen en mogelijk verstoorde arbeidsverhoudingen.

Verzuim en re-integratie is bovendien extra complex vanwege de gevarieerde en ingewikkelde wet- en regelgeving. Niet voldoen daaraan kan leiden tot hoge boetes voor u als werkgever. Wij weten de weg binnen deze complexe en regelmatig veranderende wet- en regelgeving en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de financiële gevolgen in kaart te brengen en te beperken.

U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij diverse verzuimgerelateerde onderwerpen zoals ondersteuning bij een complexe verzuimcasus, of het in kaart brengen en analyseren van uw verzuimcijfers en de (hoge) kosten die dat met zich meebrengt.

Regelmatig ontstaan meningsverschillen tussen werkgever en werknemer die het re-integratietraject vertragen. In onze werkwijze houden wij vanzelfsprekend rekening met de sociaal -medische aspecten, maar gelijktijdig streven naar behoud van productiviteit, rendement en schadelastbeheersing voor de werkgever zonder het belang van de werknemer uit het oog te verliezen. Het aanpakken van verzuim vanuit dit gezamenlijke belang, blijkt in de praktijk zeer succesvol.

Tevens traint All Human uw leidinggevenden in gesprekstechnieken en op welke wijze verzuim bespreekbaar gemaakt kan worden. De rol van de leidinggevende is essentieel in het verlagen van verzuim.

 

 

 

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All