All Human is opgericht door Muriël en Jolanda. Door hun passie voor HR en coaching brengen zij bedrijven in beweging.

OVER ONS

Muriel van Beurden

Founder

Ervaren senior HR Consultant met meerjarige ervaring in de industrie, technologie, zakelijke dienstverlening, zorg en onderwijs. Tevens senior coach voor zowel individuele- als teamtrajecten.

De aanpak is altijd gericht op concrete resultaten, waarbij de balans tussen de organisatiebelangen en werknemersbelangen goed in ogenschouw wordt genomen. Het is haar uitdaging beweging te creëren bij organisatie, team en werknemer. Focus op het benutten van talent! Haar kernpunten zijn dan ook:

– Gesprekspartner op alle niveaus 
– Op zoek naar verbeteringen voor organisaties en medewerkers
– De term ‘mensenmens’ is Muriël op het lijf geschreven
Kernwaarden zijn professioneel, doelgericht, betrouwbaar, nieuwsgierig en leergierig

Jolanda Wessel

Founder

De combinatie van werkzaam zijn als interim HR professional en coach geven Jolanda de unieke kwaliteit zich op een vlotte wijze in te leven in de omgeving en daarmee te excelleren. U herkent haar aan haar pragmatische instelling die leidt tot een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij gaat ze steeds op zoek naar de juiste balans tussen werkgever en werknemer.

In de afgelopen jaren heeft ze zowel op operationeel als strategisch vlak ervaring opgedaan bij diverse soorten organisaties in zowel de profit als de non-profit sector en is hierdoor allround inzetbaar binnen het Human Resources vakgebied.

Als coach vindt ze het belangrijk dat u inzicht krijgt in uw kernwaarden waaruit patronen,  kwaliteiten en (eigen)aardigheden zijn ontwikkeld, in het verlengde van wie u wil zijn.

 • Oplossingsgericht
 • Pragmatische instelling
 • Breed opgeleid binnen Human Resources en coaching
 • Borgen van coaching door de combinatie van face-to-face met e- coaching
 • Haar motto: “De kleinste beweging kan leiden tot het grootste resultaat.”

Savannah Marijnissen

HR-consultant

Ervaring op HR gebied in diverse (non-)profit organisaties, met name in de detailhandel en zorg. Gedreven Consultant die energie krijgt van verantwoordelijkheden. Werkgebieden: digitaliseren, ziekteverzuim, personeelsbeleid, arbeidsrecht en W&S.

Savannah is kundig in het aanbrengen van structuur binnen organisaties. Haar open houding, gerichte aanpak en aandacht voor het individu en organisatie is wat Savannah meebrengt voor uw organisatie.

Roos Ohldevendt

HR-consultant

Roos heeft recent haar studie Human Resource Management afgerond en heeft tijdens haar studie verschillende ervaringen opgedaan in het HR-werkveld zoals stages, werkstudent banen en praktijk-opdrachten. 

Roos heeft een frisse kijk op HR en is resultaat-gericht, luistervaardig en creatief in het vinden van oplossingen, wat blijkt uit haar succesvol afgeronde studie.


Jij?

HR-consultant

Ben jij een HR-professional die ook nog eens een leuke collega is? Herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt minstens een afgeronde HRM-opleiding op hbo-niveau;
 • Je hebt je eerste sporen in het HR-vak verdiend en bent klaar voor een tweede stap;
 • Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie, ook kun je snel schakelen tussen verschillende situaties;
 • Je hebt goede adviesvaardigheden, bent besluitvaardig en overtuigend;
 • Je bent ondernemend, commercieel en weet hoe je klanten te woord dient te staan;
 • Je vindt het leuk om op zelfstandige wijze op verschillende locaties door West- en Zuid-Nederland te werken.

Zie jij jezelf hier al staan? Stuur je cv en motivatiebrief naar office@allhuman.nl.

Arno
Molenaar

HR-consultant

Ervaring bij verschillende (non-) profit organisaties. Arno heeft verschillende HR-opdrachten gedaan op operationeel en tactisch niveau. Verder heeft Arno zich gespecialiseerd in Gen Z en generatie-management. 

Met zijn creatieve, ondernemende houding is Arno gedreven om een oplossing te vinden voor elke HR-vraag.

Rosalie van Ooijen

HR werkstudent

Rosalie is werkzaam als HR Werkstudent bij All Human. Zij is ijverig en leergierig, dat zie je terug aan de inzet die zij toont in haar werk en haar opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast zorgt haar betrokkenheid ervoor dat zij zich 100% inzet voor datgene wat aan haar is toevertrouwd.

Rosalie heeft op verschillende manieren ervaring op gedaan in het werkveld. Hiermee biedt zij de juiste ondersteuning aan All Human en haar klanten. Met veel enthousiasme is zij de ondersteunende kracht die uw bedrijf nodig heeft!