All Human is opgericht door Muriël en Jolanda. Door hun passie voor HR en coaching brengen zij bedrijven in beweging.

OVER ONS

Muriël van Beurden

Founder

Ervaren senior HR Consultant met meerjarige ervaring in de industrie, technologie, zakelijke dienstverlening, zorg en onderwijs. Tevens senior coach voor zowel individuele- als teamtrajecten. 

De aanpak is altijd gericht op concrete resultaten, waarbij de balans tussen de organisatiebelangen en werknemersbelangen goed in ogenschouw wordt genomen. Het is haar uitdaging beweging te creëren bij organisatie, team en werknemer. Focus op het benutten van talent! Haar kernpunten zijn dan ook:

 • Gesprekspartner op alle niveaus
 • Op zoek naar verbeteringen voor organisaties en medewerkers
 • De term ‘mensenmens’ is Muriël op het lijf geschreven
 • Kernwaarden zijn professioneel, doelgericht, betrouwbaar, nieuwsgierig en leergierig
 
 
 
 
 
 
 
 

Jolanda Wessel

Founder

De combinatie van werkzaam zijn als interim HR professional en coach geven Jolanda de unieke kwaliteit zich op een vlotte wijze in te leven in de omgeving en daarmee te excelleren. U herkent haar aan haar pragmatische instelling die leidt tot een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij gaat ze steeds op zoek naar de juiste balans tussen werkgever en werknemer.

In de afgelopen jaren heeft ze zowel op operationeel als strategisch vlak ervaring opgedaan bij diverse soorten organisaties in zowel de profit als de non-profit sector en is hierdoor allround inzetbaar binnen het Human Resources vakgebied.

Als coach vindt ze het belangrijk dat u inzicht krijgt in uw kernwaarden waaruit patronen,  kwaliteiten en (eigen)aardigheden zijn ontwikkeld, in het verlengde van wie u wil zijn. 

 • Oplossingsgericht 
 • Pragmatische instelling 
 • Breed opgeleid binnen Human Resources en coaching 
 • Borgen van coaching door de combinatie van face-to-face met e- coaching
 • Haar motto: “De kleinste beweging kan leiden tot het grootste resultaat.”

Savannah Marijnissen

HR Consultant

Ervaring op HR gebied in diverse (non-)profit organisaties, met name in de detailhandel en zorg. Gedreven Consultant die energie krijgt van verantwoordelijkheden. Werkgebieden: digitaliseren, ziekteverzuim, personeelsbeleid, arbeidsrecht en W&S. 

Savannah is kundig in het aanbrengen van structuur binnen organisaties. Haar open houding, gerichte aanpak en aandacht voor het individu en organisatie is wat Savannah meebrengt voor uw organisatie.

 

Arno Molenaar

HR Consultant

Ervaring op HR gebied bij verschillende (non-) profit organisaties, met name binnen de zakelijke dienstverlening en de zorg. 

Met zijn creativiteit, ondernemende houding en een gezonde dosis nieuwsgierigheid gaat Arno op zoek naar de beste oplossing voor uw HR vragen.

 

 

 

Lieke Stroop

HR Consultant

Lieke heeft ervaring opgedaan op het gebied van Werving & Selectie en HR administratie in de zorg. 

Naast haar functie als Consultant, is Lieke druk bezig met haar pre master Organization Studies. Dit getuigt van veel doorzettingsvermogen. Door de combinatie werken leren, leert zij problemen in organisaties herkennen, oplossingen te formuleren en deze op een effectieve wijze te communiceren naar stakeholders. Deze kennis kan zij toepassen binnen uw organisatie. 

De kernpunten van Lieke zijn:

 • Nieuwsgierig
 • Enthousiast
 • Transparant
 • Betrokken

Rosalie van Ooijen

HR Werkstudent

Rosalie is werkzaam als HR Werkstudent bij All Human. Zij is ijverig en leergierig, dat zie je terug aan de inzet die zij toont in haar werk naast haar opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam 

Aan de hand van de ervaringen die Rosalie opdoet tijdens haar opleiding en de stages die zij in de afgelopen jaren heeft gelopen, biedt zij de juiste ondersteuning binnen All Human en haar klanten. 

De kernpunten van Rosalie zijn: 

 • Betrokken
 • Enthousiast