Het beste uit jouw mensen halen, dat is wat mij beweegt.

OVER ALL HUMAN

Oog voor belangen

All Human heb ik, Muriel van Beurden, opgericht in 2009. Met mijn passie voor HR en ontwikkeling breng ik organisaties en hun medewerkers in beweging. Mijn ervaring bij verschillende internationale organisaties hebben mij tot senior gesprekspartner gemaakt die ik ben. Een verbinder én doorpakker die floreert zowel in de industrie en zakelijke dienstverlening als in de zorg en het onderwijs

Beweging creëren in de organisatie, in het team én bij de medewerker? Het begint altijd met een eerste stap. Om die gemakkelijker te (laten) zetten, weet ik hoe belangrijk het is om eenieders belang niet alleen in het vizier te hebben. Maar ook om alle betrokkenen ervan te doordringen dat veranderen uiteindelijk voor iederéén de manier is om verder te komen. 

Ik heb een passie voor iedere beweging van de mens in organisaties. In verbinding resultaten halen, is mij op het lijf geschreven. 

Daarnaast kan ik voor specifieke vraagstukken terugvallen op het stevige netwerk van HR-professionals dat ik in de loop der jaren om me heen heb verzameld.