Skip links

Jolanda Wessel

Founder All Human

Jolande Wessel all human HR Rotterdam

Jolanda is haar carrière in het HR vak in de Randstad gestart tijdens haar laatste studiejaar HBO Personeel en Arbeid te Breda. In haar loopbaan bij zowel nationale als internationale werkgevers heeft zij ervaring kunnen opdoen in alle facetten van het HR werkgebied waarmee zij is uitgegroeid tot een ervaren HR professional. Tevens is Jolanda actief als coach, waarvoor zij is gekwalificeerd door het behalen van de NLP master coach opleiding en aanvullende cursussen, ook is zij OPQ gecertificeerd en geregistreerd E-coach.

In haar werk herken je Jolanda’s pragmatische instelling die leidt tot een oplossingsgerichte manier van werken. Hierbij gaat zij steeds op zoek naar de juiste balans tussen werkgever en werknemer. Centraal staat het samenwerken aan de nieuwe realiteit waarbij het gaat om de juiste inzet van mensen en middelen. Als gesprekspartner van zowel de organisatie als de medewerker coacht ze hen door veranderingsprocessen heen door het aanreiken van praktische instrumenten tot het uitvoeren van een organisatieanalyse alsmede een personal coachtraject.

Persoonlijk

Het persoonlijke leven wordt gevuld door het (sportieve) gezin, familie en vrienden met alle gezelligheid en activiteiten die daarbij horen. Een vol sociaal leven dat afgewisseld wordt door tijd vrij te maken om hard te lopen en te mountainbiken waardoor deelname aan marathons en fietsen in Nambië voor Orange Babies mogelijk is.

Muriël van Beurden

Founder All Human

Muriel van Beurden All human HR Breda

Muriël heeft na haar afgeronde opleiding HBO Personeel & Arbeid gewerkt bij o.a. Carrier Gamko en Scholle Europe, waar zij zich ontwikkelde tot allround HR professional. Naast allround HR professional is Muriël coach, gecertificeerd voor de PiCompany assessmenttools en MBTI. Ze is NLP master coach en bovendien heeft ze in 2013 de opleiding Coach counseling afgerond aan de TA academie en is zij geregistreerd E-coach.

De aanpak is altijd gericht op concrete resultaten, waarbij de balans tussen de organisatiebelangen en werknemersbelangen goed in ogenschouw wordt genomen.

Het is haar uitdaging organisaties en medewerkers te coachen, begeleiden en adviseren om de aanwezige talenten, competenties en potentieel optimaal tot hun recht te laten komen in een passende functie. Zij creëert beweging bij organisatie en werknemer. Haar kernpunten zijn dan ook: gesprekspartner op alle niveaus, op zoek naar verbeteringen voor organisaties en medewerkers. De term ‘mensenmens’ is Muriël op het lijf geschreven.

Kernwaarden zijn professioneel, doelgericht, betrouwbaar, nieuwsgierig en leergierig.

Persoonlijk

Trotse moeder van een dochter en zoon. Hobby’s zijn sporten, lezen, gezelligheid en lekker eten. Diversiteit is belangrijk, van volledige rust tot heerlijke drukte, alles krijgt een plaats.

Sophie Faber

Consultant All Human

Sophie Faber Allhuman HR Advies wit

Sophie heeft in 2019 de opleiding Human Resource Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam, met een minor in Coaching & Training. Na haar afstudeerstage, bij een Rotterdamse groothandel, is zij blijven werken als HR Medewerker en is zij vervolgens doorgegroeid naar HR Consultant bij All Human.

Sophie is een jonge en gedreven HR Professional, met een passie voor het vak. Zij is breed inzetbaar en haar toegankelijke houding zorgt ervoor dat zij snel en gemakkelijk sociale contacten legt, met aandacht voor de mens. Met haar oog voor detail en gestructureerde werkwijze gaat zij graag een nieuwe uitdaging aan.

Persoonlijk

In haar vrije tijd ontdekt Sophie het liefst nieuwe restaurants, samen met familie en vrienden. Daarnaast is zij graag buiten en houdt zij van een actieve levensstijl waarbij er altijd ruimte is voor ontspanning.

Partner

Vertrouwde en professionele samenwerkingspartner