Oranje boven, oranje boven……

Alles kleurt oranje op de dag voor Koningsdag, of voor een voetbalwedstrijd, of als Max rijdt. Bij ons is hier iets bijgekomen. Wij hebben ander oranje bloed erbij gekregen, wij zijn besmet met Orange babies bloed.

Wij gaan fietsen voor Orange Babies!

Orange Babies helpt moeders en kinderen in Afrika bij hun gevecht voor een toekomst zonder hiv. Wat veel mensen niet weten is dat je met de juiste medicijnen en zorg de overdracht van hiv kunt voorkomen.

Orange Babies is momenteel actief met 20 projecten in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia waar de hiv-besmettingsgraad hoog is en hulp niet voor handen is. Heel pragmatisch, projectmatig en daadkrachtig.

ALL HUMAN in beweging: FIETSEN voor Orange Babies

In oktober gaan wij (Muriël van Beurden en Jolanda Wessel en Christel Verhagen) 9 dagen fietsen in Namibië voor Orange Babies. Minimaal 40 kilometer per dag. Ook gaan we projecten bezoeken en hieraan meewerken. Als moeders willen wij andere moeders en hun kinderen graag helpen. Dat doen we door in beweging te komen want bewegen dat is waar wij bij All Human voor staan. Zelf bewegen, anderen helpen in beweging te komen, privé en zakelijk bewegen: beweging komt altijd naar voren, zowel in ons werk als in ons leven.

Natuurlijk gaan we zoveel mogelijk geld ophalen voor Orange Babies.

We willen minstens 10 euro per gefietste kilometer per persoon ophalen. Ruim 1000 kilometer gaan we met z’n drieën bij elkaar opgeteld fietsen dus iedere euro is welkom!Tien duizend euro, hoe mooi zou het zijn als we dit kunnen bewerkstelligen voor de baby’s en moeders in Afrika!

Voor bijvoorbeeld:

  • 5 euro kan een kind een week lang eten.
  • 15 euro kan een kind een half jaar lang naar school
  • 100 euro red je een kind! Een kind dat een hiv-vrije toekomst kan hebben.

Kom ook in beweging en help mee!

Steun onze actie voor Orange Babies. Doe het NU en klik op één van onderstaande actiepagina’s:

Jolanda Wessel * Muriël van Beurden * Christel Verhagen

Heel veel dank!

Jolanda Wessel, Muriël van Beurden en Christel Verhagen

Orange

DSC02121

Deel dit bericht

Ontdek meer

HR

Vacature HR-consultant

Ben je op zoek naar meer afwisseling en vrijheid binnen je HR-functie? Solliciteer dan naar de vacature van HR-consultant bij All Human! All Human biedt

HR

1e spoor, 2e spoor en 3e spoor re-integratie

Als re-integratie bij de huidige werkgever niet mogelijk is (1e spoor), volgt re-integratie bij een andere werkgever (2e spoor). Als de werkgever eigenrisicodrager is voor de WGA (Werkhervatting