Orange babies

Orange Babies is een Nederlandse stichting met als doelstelling het helpen van hiv besmette zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden. Orange Babies heeft als doelstelling om zowel moeder als kind te beschermen tegen hiv. De stichting biedt steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doen ze onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Ook geeft Orange Babies voorlichting om de verdere verspreiding van hiv tegen te gaan. Orange Babies helpt de kinderen in de vorm van maaltijden, medicatie en extra scholing over hygiëne e.d.

In oktober 2017 hebben Jolanda en Muriël een hele sportieve prestatie neergezet door in Namibië een fietsrally te rijden. Deze loodzware tocht ga zichtbaarheid aan het onderwerp waar de stichting voor staat en hiermee is 11.250,- aan donatie-geld opgehaald. Sinds deze ervaring dragen wij Orange Babies voor altijd in ons hart en dragen we jaarlijks bij aan hun prachtige doel.

 

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All