Op de pedalen voor Orange Babies

Wij zetten ons in voor Orange Babies, omdat zij moeders en kinderen in Afrika helpen bij hun gevecht voor een toekomst zonder hiv. Om dit te doen geeft de stichting medicijnen aan de moeder om de overdracht van hiv van moeder op kind te voorkomen en voorlichting om de verdere verspreiding van hiv tegen te gaan.

Wij gaan daar een bijdrage aan leveren en samen 720 kilometer fietsen voor Orange Babies in Namibië van 24 oktober tot en met 2 november en willen hiervoor minstens €8000,- ophalen maar eigenlijk veel meer!

Het sponsorgeld dat opgehaald wordt met de tour zal een grote positieve impact hebben. Voor €5 krijgt een kind een week lang eten en voor €15 kan een kind een half jaar lang naar school. Misschien wel het allerbelangrijkste is dat je voor €100 het leven van een kind redt. Je zorgt met dit bedrag voor een hiv-vrije toekomst voor een kind in Namibië.

Doneren kan via de persoonlijke actiepagina’s:

actiepagina Jolanda

actiepagina Muriël

Onze sponsoractiviteiten waarvoor je je via office@allhuman.nl in kunt schrijven vindt je op onze overige blog pagina’s.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All