Onweerstaanbaar makkelijk bijtanken

Heb je het deze maand al  gehad? Zo´n moment dat je bij wilt tanken. En wel meteen. Bijvoorbeeld na het leveren van een grote geestelijke inspanning, het afronden van een omvangrijke opdracht of zomaar, zonder directe aanleiding?

IMG_3438Bij All Human zijn we alert op het signaleren van dergelijke momenten, bij onze klanten, maar ook bij onszelf. Om creatief te zijn en te blijven in het vinden van oplossingen voor personele en organisatorische vraagstukken, is tijdig bijtanken volgens ons een must. Letterlijk! We drinken liters kraanwater op een dag om de keel gesmeerd te houden en ons lekker te voelen. En zijn we op pad, dan zit er altijd wel een flesje water voor onderweg in onze tas. Zo gaan er op jaarbasis aardig wat plastic flesjes doorheen, want gelukkig zijn we nogal eens onderweg. Daarom hebben we begin 2016 bewust gekozen voor de dopper, voor onszelf én voor onze klanten. De All Human dopper is net als alle doppers cradle2cradle gefabriceerd; duurzaam en verantwoord dus. De dopper is eindeloos hervulbaar, wat het letterlijke bijtanken onweerstaanbaar makkelijk maakt. Met onze witte dopper herinneren we je subtiel aan de noodzaak om tijdig bij te tanken, op een manier die bij jou past. Natuurlijk helpen we je met onze verschillende manieren van coaching en advies de aanpak te vinden die bij jou past.

Ook makkelijk bijtanken? We denken graag met je mee over een duurzame oplossing.

[social_icon url=”https://www.facebook.com/AllHuman.HR/” service=”facebook”]

 

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All