VACATURE VERVULD:Junior Office Manager/receptioniste (parttime)

Office Manager vacature

Je hebt dagelijks contact met onze patiënten aan de receptie en je handelt telefonisch alle voorkomende werkzaamheden af. Je krijgt er energie van om alles goed te regelen in samenspraak met de patiënt en bepaalt aan de hand van richtlijnen en protocollen de wijze waarop de zorg ingericht moet worden. Je bent gemotiveerd om te plannen en vraag en aanbod dusdanig in te richten dat een optimale inzet wordt gerealiseerd. Je verricht tevens secretariële en administratieve ondersteuning.

De functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO+ niveau.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het plannen van een veelheid van activiteiten op dagelijkse basis.
  • Affiniteit met medische behandelpraktijken is gewenst.
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een collegiale instelling en bent discreet.
  • Je bent accuraat, flexibel en stressbestendig en
  • Je bent analytisch en systematisch.
  • Je kunt plannen en organiseren.
  • We verwachten dat je ervaring hebt met het werken met de pc en applicaties, zoals windows, excell en word.
  • De werkdagen worden in overleg vastgesteld. Ook op de zaterdag(ochtend) zal bij tourbeurt gewerkt worden.

Het aanbod: Een baan voor 16 tot 24 uur per week met marktconforme arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband en ontwikkel mogelijkheden. Het maandsalaris ligt tussen € 1650- en € 2.200,- bruto bij een fulltime dienstverband.

Informatie en sollicitatie: Wil je meer weten over deze functie? Jolanda Wessel, staat je met plezier te woord: 0621268232. Maar we vinden het natuurlijk ook prettig als je direct je CV en motivatie mailt naar jolanda@allhuman.nl.

De organisatie: Spomed behandelt mensen met een complexe gewrichts- en bewegingsklachten. Dat doen we met een team van fysiotherapeuten en andere medische professionals. De hoofdvestiging staat in Capelle aan den IJssel. Daarnaast houdt Spomed houdt ook praktijk in het Park Medisch Centrum in Rotterdam waar ook Medinello is gehuisvest. Dit is een zelfstandig behandelcentrum, waar een multidisciplinair team cliënten met een complexere zorgvraag behandelt.

Het team: Ons officemanagement bestaat uit officemanagers en een managementassistent. Zij zorgen voor de secretariële, telefonische en administratieve ondersteuning. Ieder speelt een belangrijke rol in alle primaire, ondersteunende en kwaliteitsprocessen.
Wij streven naar blijvende groei in kwaliteit, kwantiteit en doelmatigheid. En verwachten dan ook van al onze medewerkers dat ze zich blijven ontwikkelen in onze organisatie.

 

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All