Moederdag

all human orange babies balonnen

Al vroeg wakker lig ik even de dag te overdenken.
Vandaag is het moederdag. Met een glimlach op mijn gezicht denk ik terug aan de 18 moederdagen die ik reeds gehad heb. Mijn eerste moederdag met ons kind in mijn buik, waar ik door de bijna vader enorm verwend werd. Ja, moeder ben je al als je jouw kind draagt. De jaren die daarop volgde: tekeningen, versjes, ontbijtjes op bed allemaal voor de allerliefste mama van de wereld. Vandaag vieren wij moederdag met een brunch. Want ja, de pubers slapen uit, en mama is veeeeeel te vroeg wakker. Heerlijk, kinderen, wat hou ik veel van ze.

Ook dit jaar verheug ik me er weer op en is ook deze moederdag op voorhand al speciaal. Dit jaar start ik mijn moederdag op de fiets, om te trainen voor de actie die ik ga doen voor de moeders in Afrika.
Samen met mijn business partner Jolanda Wessel en goede vriendin Christel Verhagen gaan wij fietsen in Namibië voor de mama’s in Afrika. In Afrika zijn veel moeders seropositief, en worden hun kinderen ook seropositief geboren. DSC02136
Door een zwangere besmette moeder de juiste medicijnen te geven, wordt overdracht van hiv doorbroken. Orange Babies zet zich al jaren succesvol in voor deze moeders. Door de moeders te helpen, gericht medicatie te geven, te zorgen voor voorlichting, te investeren in weeshuizen etc etc.
Wij fietsen in oktober en gaan een paar projecten in Namibië bezoeken en hier ook meehelpen. Door moeders voor moeders.
Wil jij ook iets doen? Kom ook in beweging voor Orange Babies.
Http://actievoororangebabies.nl/acties/229/muriel-in-beweging/

Fijne moederdag, geniet ervan! Ik start in de zon op de fiets, en denk deze rit dankbaar hoe enorm trots ik ben op mijn kinderen.
Muriël van Beurden

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All