In actie voor Make-A-Wish

BEWEGEN VOELT LEKKER, DONEREN VOELT GOED!

All Human bestaat uit Muriël van Beurden en Jolanda Wessel die elkaar hebben gevonden in hun gezamenlijke passie voor het HR vak en coaching. We hebben al honderden ondernemers en medewerkers begeleid bij alle mogelijke vraagstukken op het gebied van ontwikkeling. We zijn in staat om in praktische oplossingen te denken én uit te voeren.

All Human hecht veel waarde aan het in beweging zijn. We vinden het belangrijk dat mensen actief zijn, zowel mentaal als fysiek. En omdat dit niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij aan goede doelen.

Tijdens de Bredase Singelloop 2018 doen wij mee namens Make-A-Wish Nederland!

We zouden het ontzettend sportief vinden als u ons hiermee zou willen steunen. Hiermee vervult u de allerliefste wensen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen. Overigens, de volledige opbrengst van onze deelname gaat naar de stichting. Ons loopteam zal tijdens de Singelloop Breda op zondag 7 oktober aan verschillende afstanden meedoen. Het zou fantastisch zijn als deze lopers – samen met jou als sponsors – een hoog geldbedrag bij elkaar rennen.

Help jij mee door ons te sponsoren?

Dat kan via https://makeawishnederland.org/actie/1189/all-human-in-actie-voor-make-a-wish

Of ga je de uitdaging aan door mee te lopen?

Neem dan contact op met Muriel en Jolanda via office@allhuman.nl

Wat je ook doet alles is goed!

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All