Iedere beweging telt!

Wat doe je wanneer je talent is om mensen in beweging te brengen, zelfs als sommige mensen hier niet toe in staat zijn? Als wij kijken naar ons talent, dan is dit het in beweging brengen van mens, team en organisatie. Wanneer we daar verder over nadenken, willen we ook ons steentje bijdragen aan de maatschappij: “In beweging iets doen voor een goed doel”. Dit voelt voor ons heel natuurlijk om te doen en we stralen het aan alle kanten uit.

Wanneer we een team coachen, proberen we er altijd een vorm van beweging in te brengen, omdat je dan ziet dat er ook iets ontstaat. Met heel de dag op kantoor achter een bureau zitten zet je weinig in beweging, maar door op te staan, een stukje te wandelen of wat sprongen te maken wel.

Orange Babies

Afgelopen jaren hebben wij dit ook in werking proberen te zetten voor goede doelen, alleen dan andersom. Door onszelf in beweging te zetten anderen te helpen die dat misschien niet kunnen. In 2017 en afgelopen jaar zijn we op de fiets gestapt voor Orange Babies. In 2017 reden we een loodzware tocht door Namibië, waar we met eigen ogen zagen waar Orange Babies voor staat. Een bijzondere ervaring die we voor altijd in ons hart dragen.

Toen de Zuiderzee Social Ride Orange Babies afgelopen jaar voorbijkwam, hebben we dan ook geen seconde getwijfeld en zijn direct weer op de fiets gestapt. Opnieuw was het een zware tocht, maar de prachtige dorpjes, natuurschoon en overheerlijke kibbeling hebben ons er doorheen gesleept.

Make-a-wish

Een gedeelte van 2018 stond in het teken van Make-A-Wish, een bekende organisatie die de wensen van zieke kinderen in vervulling laat gaan. Dit keer niet op de fiets, maar met een deelname aan de Bredase Singelloop, steunde we met All Human dit geweldige initiatief. Met jullie bijdrage zijn een hoop wensen in vervulling gegaan, die de zieke kinderen en hun omgeving weer hoop en vertrouwen hebben gegeven.

Sophia Kinderhersencentrum

En dan zijn we aangekomen bij 2020, het jaar dat voor ons in het teken staat van het brein. Om te beginnen die van de jonge kinderen van het Sophia Kinderhersencentrum. Met dit jaar ook Femke aan onze zijde, zijn we hard aan het trainen om deel te nemen aan het spinning event op 16 februari. Hiermee willen we bijdragen aan de realisatie van het “Sophia Kinderhersenlab”, dat als doel heeft om ieder kind de beste behandeling te geven en een optimale kwaliteit van leven te bieden.

Dit is pas het begin

We gaan dit jaar nog meer samen in beweging zetten om mensen te helpen die dit misschien niet meer zo goed kunnen. Op welke manier dat is laten we binnenkort aan jullie weten, maar het wordt een initiatief dat ons nauw aan het hart ligt. De focus ligt, net als bij het Sophia Kinderhersencentrum, op het blijven prikkelen van de hersenen. En daarmee willen we ook jullie in beweging zetten! Houd onze verschillende kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van alle updates rondom de goede doelen van dit jaar.

 

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All