Vacature HR-consultant

Ben je op zoek naar meer afwisseling en vrijheid binnen je HR-functie? Solliciteer dan naar de vacature van HR-consultant bij All Human!

All Human biedt een uitdagende werkplek aan voor HR-consultants die graag een brede en gevarieerde rol willen vervullen binnen het HR-vakgebied. Als HR-consultant bij All Human heb je de mogelijkheid om je kennis en ervaring toe te passen op verschillende uitdagingen en situaties.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden, geen opdracht is hetzelfde. Ook heb je de keus om opdrachten uit te voeren die jou aanspreken;
 • Begeleiding en ruimte voor ontwikkeling op een manier die aansluit bij jou. Je krijgt de mogelijkheid om nóg beter te worden in wat je doet;
 • Omdat wij met All Human enorm aan het groeien zijn liggen er volop kansen om je functie zelf verder in te richten;
 • De ruimte om actief mee te denken over de koers en toekomst van All Human;
 • Wij hechten veel waarde aan een goed teamverband waarbij positieve energie, transparantie en gezelligheid voorop staan. Om deze reden organiseren wij diverse teamuitjes. Denk hierbij aan het bezoeken van leuke eettentjes, maar ook verschillende teambuilding activiteiten.
 • Het startsalaris van deze functie is €2.500,00 bruto per maand op basis van een full-time werkweek (38 uur).

Wat neem jij mee? 

Wij zoeken een HR-professional die ook nog eens een leuke collega is! Wat neem je verder mee:

 • Je hebt minstens een afgeronde HRM-opleiding op hbo-niveau;
 • Je hebt je eerste sporen in het HR-vak verdiend en bent klaar voor een tweede stap;
 • Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie, ook kun je snel schakelen tussen verschillende situaties;
 • Je hebt goede adviesvaardigheden, bent besluitvaardig en overtuigend;
 • Je bent ondernemend, commercieel en weet hoe je klanten te woord dient te staan;
 • Je vindt het leuk om op zelfstandige wijze op verschillende locaties door West- en Zuid-Nederland te werken.

Dit staat jou als HR-Consultant te wachten

Als HR-Consultant bij All Human sta je continu voor nieuwe en interessante uitdagingen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie leuk en divers. Werken doe je op locatie, vanuit huis of op ons kantoor in HNK Rotterdam. Je zal een groot netwerk gaan opbouwen en veel gaan leren van het HR-vakgebied zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Kennis en ervaring die jij je hele (werk)leven met je mee kunt nemen!

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning en advies aan opdrachtgevers. In een korte tijd dien je organisaties te doorgronden en snel waarde toe te voegen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en biedt ondersteuning op HR-vraagstukken. Daarnaast signaleer je knelpunten en formuleer je vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten. Dit doe je niet alleen, er is altijd een team waar je op kan terugvallen. Een belangrijke drive binnen onze organisatie is met én van elkaar leren.

Naast de werkzaamheden die je uitvoert bij de opdrachtgevers hebben wij als doel om te groeien als organisatie. Er moet nog veel gepionierd en ontdekt worden. Aan jou de taak om hier samen met het All Human team een constructieve bijdrage aan te leveren.

De organisatie in een notendop

All Human wordt geleid door twee business partners die al jaren werkzaam zijn in het HR-vakgebied. Daarnaast zijn er twee HR-Consultants en een HR-Werkstudent werkzaam.

All Human staat voor het creëren van beweging voor zowel de organisatie als de medewerker. Het beste uit het personeel halen en daarmee ook de organisatie, is wat ons beweegt. Dit doen wij door het bieden van dynamische HR-oplossingen. Het kan gaan om interim HR-opdrachten, organisatie-verandervraagstukken en operationele HR-vraagstukken. Naast het creëren van beweging binnen organisaties, komen wij jaarlijks in beweging voor het goede doel. Daar waar beweging niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij. Dit jaar hebben wij deelgenomen aan Sporten voor het Sophia Moeder en Kind Centrum.

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar office@allhuman.nl.
Als je meer wil weten, neem dan contact op met Jolanda Wessel via 06-21268232.


Meer weten over ons?

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All