HR outsourcing voor uw personele vraagstukken

U wilt vrij kunnen ondernemen en groeien met uw organisatie. De HR-vraagstukken binnen uw organisatie vragen naast alle andere taken en verantwoordelijkheden veel expertise en tijd. Het outsourcen van HR-taken kan dan een oplossing zijn. Waarom het outsourcen van bepaalde HR-taken van waarde is voor uw organisatie, sommen wij graag op:

Specifieke HR kennis wanneer het nodig is:

Wij begrijpen als geen ander dat iedereen binnen uw organisatie zijn of haar expertise heeft. Als externe partner bieden wij de HR expertise die binnen uw organisatie niet aanwezig is. Door de actieve rol die All Human hierin neemt, kunnen wij u onder andere adviseren in het:

  • correct toepassen van wet- en regelgeving;
  • vormen van dossieropbouw;
  • verzuimmanagement;
  • beoordelingssystematiek;
  • strategische personeelsplanning.

Daarnaast kunnen wij ook als coach fungeren als iemand, of een team, binnen de organisatie behoefte hieraan heeft of er een complex vraagstuk ligt. 

Een HR collega als het nodig is:

Door de krapte op de arbeidsmarkt hebben medewerkers keuzevrijheid in diverse banen. Dit betekent voor u als werkgever dat u er alles aan moet doen om u huidige medewerkers te behouden. Het is helaas onoverkomelijk dat er ook medewerkers uitstromen en dat is ook gezond. Als de timing niet goed uitkomt, of u vindt geen nieuwe HR medewerker, is All Human er voor u. Wij kunnen tijdelijk invulling geven op HR-gebied of zetten een zoekopdracht uit bij onze consultants. Ook kunnen we u helpen met het opstellen van een strategie zodat we deze kunnen toepassen om nieuwe medewerkers te werven. 

Wel de lusten niet de lasten:

De inzet van een externe HR-consultant geeft u als werkgever de mogelijkheid om deze in te zetten wanneer nodig. Financieel gezien is het voor u als werkgever zeer overzichtelijk om uw HR taken te outsourcen: geen administratie, geen vaste lasten, transparante urenverantwoording, daarnaast staat een team van consultants garant om de dienstverlening door te laten gaan, juiste expertise en de HR-activiteiten binnen uw organisatie blijven niet achter. 

Nieuwsgierig geworden of geheel of gedeeltelijk outsourcen voor u de oplossing kan zijn?  
Neem direct en vrijblijvend contact op met een van onze consultants. Uw HR-zorg, is onze expertise.

Deel dit bericht

Ontdek meer

HR

Vacature HR-consultant

Ben je op zoek naar meer afwisseling en vrijheid binnen je HR-functie? Solliciteer dan naar de vacature van HR-consultant bij All Human! All Human biedt

HR

1e spoor, 2e spoor en 3e spoor re-integratie

Als re-integratie bij de huidige werkgever niet mogelijk is (1e spoor), volgt re-integratie bij een andere werkgever (2e spoor). Als de werkgever eigenrisicodrager is voor de WGA (Werkhervatting