High tea en verzuimmanagement

High tea en verzuimmanagementHIGH TEA en VERZUIMMANAGEMENT

Met regelmaat organiseren wij een workshop samen met een van onze businesspartners, deze keer een co productie tussen All Human en Neo-Mundo op het thema  ‘High Tea Verzuimmanagement’ voor een klein gezelschap van (interim) managers, leidinggevenden en HR professionals of –managers uit de zorg of zorggerelateerde organisaties.

Voor de file heen, een lekkere High Tea en na de file terug. In twee uur praat Daphne van den Burg van All Human je bij over verzuimmanagement en kun je dilemma’s en oplossingen met collega’s uitwisselen.

Wellicht vind je het een leuke manier om kennis te maken met ons en  jouw kennis en expertise over ziekteverzuim op te frissen of om vragen voor te leggen en te delen. Of gewoon leuk om ook  je netwerk uit te breiden en te ontmoeten.

Introductie
Neo-Mundo wil genieten van het leveren van echt goede diensten en we voelen ons verantwoordelijk voor de klant. Klanten zijn voor ons opdrachtgevers, ZZP-ers én kandidaten. En ja we weten dat de ziekteverzuim dossiers spelen en soms best lastig kunnen zijn…. We betrekken graag partners en klanten, leren van hun input en kritische noten. Zo delen we ook graag met onze relaties de expertise van Daphne van den Burg van All Human.

All Human richt zich op het adviseren en ondersteunen van ondernemers bij vraagstukken van P&O aard. Vanuit hun jarenlange ervaring zijn zij in staat om mee te denken, praktische oplossingen te bieden en uit te voeren. Daphne komt het beste tot haar recht bij het adviseren en ondersteunen van leidingevenden, professionals en ondernemers die te maken hebben met veel en/of langdurig verzuimende medewerkers en medewerkers die onvoldoende bijdrage leveren aan de doelstellingen van een organisatie (disfunctioneren). Op respectvolle manier brengt zij de onderliggende problematiek in kaart om vervolgens tot structurele oplossingen te komen èn daarmee aanzienlijk financieel voordeel voor haar opdrachtgevers te realiseren.

Hoe pak je meer regie in complexe verzuimdossiers?
Als (interim) manager wordt er veel van je verwacht, op verschillende terreinen. Een pasklaar antwoord als het gaat om de omgang met zieke medewerkers. Ervaring leert dat dit een gevoelig en best ingewikkeld onderwerp is. Want wat mag je nu wel en niet aan de orde stellen? Hoe voer je een gesprek met een medewerker die zich meer dan regelmatig ziek meldt? En wat doe je als je het niet eens bent met het oordeel van de bedrijfsarts? Maar ook wat is en kan er anders dan voorheen?

Je wordt bijgepraat over de mogelijkheden die jij hebt op het gebied van verzuimmanagement en je wisselt je dilemma’s en oplossingen uit met collega’s. Daphne heeft jarenlange ervaring als allround interim HR adviseur en is thuis in zowel de onderliggende problematiek, als de structurele oplossingen. Zij geeft je als geen ander handvatten waarmee je meer regie kunt pakken in complexe verzuimdossiers.

Programma
16.00 uur ontvangst
16.15 uur introductie door Mijke Eggink
16.30 uur regie nemen in complexe verzuimdossiers met Daphne van den Burg
18.00 uur vragen, afsluiting en napraten

Locatie

Rotterdam

Wil jij erbij zijn?
Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@neo-mundo.nl Kom je met meerdere personen? Geen probleem, we horen graag met hoeveel. Heb je vragen of een casus die je graag behandeld zou zien tijdens deze middag, geef deze dan graag door bij je aanmelding. En uiteraard is er voor, tijdens en na de high tea onder het genot van een hapje en een drankje volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All