Skip links

Goede doelen

Bewegen voelt lekker, doneren voelt goed!

We hechten veel waarde aan het in beweging zijn. We vinden het belangrijk dat mensen actief zijn zowel mentaal als fysiek. En omdat dit niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij aan goede doelen. Wij willen alle sponsoren die dit mede mogelijk maken bedanken voor hun steun en donaties.

In beweging voor goede doelen

2020: Sporten voor Sophia

Een sportieve start van het jaar voor een mooi goed doel. Wij zijn hard aan het trainen om met een select gezelschap deel te nemen aan het spinning event op 16 februari. Samen met alle deelnemers en donateurs van Sporten voor Sophia Kinderhersencentrum. Sport ook mee of doneer voor baanbrekend onderzoek

Doneren

2019: Social Ride Orange Babies

Wij dragen Orange Babies voor altijd in ons hart. Geen enkele twijfel om mee te doen toen de oproep van Eric voorbijkwam voor de Zuiderzee social ride. Want wat is er mooier dan in beweging zijn en geld inzamelen voor het goede doel.

Website

2018: In actie voor Make-A-Wish

Tijdens de Bredase Singelloop 2018 doen wij mee namens Make-A-Wish Nederland!

We zouden het ontzettend sportief vinden als u ons hiermee zou willen steunen. U vervult dan samen met ons de allerliefste wensen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen.

Sponseren
goede doelen limburgs mooiste mtb

2018: Limburgs Mooiste

Door dit jaar deel te nemen aan de MTB tour tijdens Limburgsmooiste steunen we het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Hago Limburgs Mooiste die haar verantwoordelijkheid neem voor de effecten die het evenement heeft voor mens en milieu.

Website
jolande muriel goede doel orange babies fietstour

2017: Orange Babies fietsrally

In oktober 2017 hebben Jolanda en Muriël een hele sportieve prestatie neergezet door in Namibië een fietsrally te rijden. Deze loodzware tocht gaf zichtbaarheid aan het onderwerp waar het goede doel Orange Babies voor staat en hiermee is € 11.250 aan donatie-geld opgehaald!

Website

Orange Babies

Orange Babies is een Nederlandse stichting met als doelstelling het helpen van hiv besmette zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden.

Orange Babies heeft als doelstelling om zowel moeder als kind te beschermen tegen hiv. Orange Babies biedt steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.
Ook geeft Orange Babies voorlichting om de verdere verspreiding van hiv tegen te gaan. Orange Babies helpt de kinderen in de vorm van maaltijden, medicatie en extra scholing over hygiëne e.d.

Spinnen voor Sophia

Spinnen voor Sophia

Charity

Afgelopen weekend zijn ruim 2.200 deelnemers, waaronder wij als team ‘Samen All Human’, op de spinningfiets gestapt in het Topsportcentrum Rotterdam. En wat een gaaf event is ‘spinning voor Sophia’.

Iedere beweging telt!

Iedere beweging telt!

Charity

Wat doe je wanneer je talent is om mensen in beweging te brengen, zelfs als sommige mensen hier niet toe in staat zijn? Als wij kijken naar ons talent, dan

Zuiderzee social ride Orange Babies

Zuiderzee social ride Orange Babies

Charity

Wat een gaaf initiatief en wat was het een prachtige fietstocht. We gingen de uitdaging aan om met 26 fietsers te toeren door zuidwest Friesland op een prachtige zondag in