Skip links

Goede doelen

Bewegen voelt lekker, doneren voelt goed!

We hechten veel waarde aan het in beweging zijn. We vinden het belangrijk dat mensen actief zijn zowel mentaal als fysiek. En omdat dit niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij aan goede doelen. Wij willen alle sponsoren die dit mede mogelijk maken bedanken voor hun steun en donaties.

In beweging voor goede doelen

2020, 2021 en 2022 Sporten voor Sophia

In de afgelopen drie jaar zetten wij ons in voor Stichting vrienden van Sophia door onze deelname aan sporten voor Sophia. Wij trappen dan op de pedalen van de indoorfiets voor een mooi goede doel. In onze blogs lees je onze jaarlijkse ervaring en nadere details over waar de donaties aan besteed worden.

Doneren

2019: Social Ride Orange Babies

Wij dragen Orange Babies voor altijd in ons hart. Geen enkele twijfel om mee te doen toen de oproep van Eric voorbijkwam voor de Zuiderzee social ride. Want wat is er mooier dan in beweging zijn en geld inzamelen voor het goede doel.

Website

2018: In actie voor Make-A-Wish

Tijdens de Bredase Singelloop 2018 doen wij mee namens Make-A-Wish Nederland!

We zouden het ontzettend sportief vinden als u ons hiermee zou willen steunen. U vervult dan samen met ons de allerliefste wensen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen.

Sponseren
jolande muriel goede doel orange babies fietstour

2017: Orange Babies fietsrally

In oktober 2017 hebben Jolanda en Muriël een hele sportieve prestatie neergezet door in Namibië een fietsrally te rijden. Deze loodzware tocht gaf zichtbaarheid aan het onderwerp waar het goede doel Orange Babies voor staat en hiermee is € 11.250 aan donatie-geld opgehaald!

Website

Orange Babies

Orange Babies is een Nederlandse stichting met als doelstelling het helpen van hiv besmette zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden.

Orange Babies heeft als doelstelling om zowel moeder als kind te beschermen tegen hiv. Orange Babies biedt steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.
Ook geeft Orange Babies voorlichting om de verdere verspreiding van hiv tegen te gaan. Orange Babies helpt de kinderen in de vorm van maaltijden, medicatie en extra scholing over hygiëne e.d.

Spinnen voor Sophia 2021, op naar 2022!

Spinnen voor Sophia 2021, op naar 2022!

Charity

Spinnen voor Sophia 2021   De inschrijving voor Spinnen voor Sophia 2022 hebben we zojuist vastgelegd en is daarmee een feit! Wat een mooi evenement is dit. Mooi dat zoveel

Spinnen voor Sophia

Spinnen voor Sophia

Charity

Afgelopen weekend zijn ruim 2.200 deelnemers, waaronder wij als team ‘Samen All Human’, op de spinningfiets gestapt in het Topsportcentrum Rotterdam. En wat een gaaf event is ‘spinning voor Sophia’.

Iedere beweging telt!

Iedere beweging telt!

Charity

Wat doe je wanneer je talent is om mensen in beweging te brengen, zelfs als sommige mensen hier niet toe in staat zijn? Als wij kijken naar ons talent, dan