Skip links

Goede doelen

Bewegen voelt lekker, doneren voelt goed!

We hechten veel waarde aan het in beweging zijn. We vinden het belangrijk dat mensen actief zijn zowel mentaal als fysiek. En omdat dit niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij aan goede doelen. Wij willen alle sponsoren die dit mede mogelijk maken bedanken voor hun steun en donaties.

In beweging voor goede doelen

2018: In actie voor Make-A-Wish

Tijdens de Bredase Singelloop 2018 doen wij mee namens Make-A-Wish Nederland!

We zouden het ontzettend sportief vinden als u ons hiermee zou willen steunen. U vervult dan samen met ons de allerliefste wensen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen.

Sponseren
goede doelen limburgs mooiste mtb

2018: Limburgs Mooiste

Door dit jaar deel te nemen aan de MTB tour tijdens Limburgsmooiste steunen we het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Hago Limburgs Mooiste die haar verantwoordelijkheid neem voor de effecten die het evenement heeft voor mens en milieu.

Website
jolande muriel goede doel orange babies fietstour

2017: Orange Babies fietsrally

In oktober 2017 hebben Jolanda en Muriël een hele sportieve prestatie neergezet door in Namibië een fietsrally te rijden. Deze loodzware tocht gaf zichtbaarheid aan het onderwerp waar het goede doel Orange Babies voor staat en hiermee is € 11.250 aan donatie-geld opgehaald!

Website

Orange Babies

Orange Babies is een Nederlandse stichting met als doelstelling het helpen van hiv besmette zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden.

Orange Babies heeft als doelstelling om zowel moeder als kind te beschermen tegen hiv. Orange Babies biedt steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.
Ook geeft Orange Babies voorlichting om de verdere verspreiding van hiv tegen te gaan. Orange Babies helpt de kinderen in de vorm van maaltijden, medicatie en extra scholing over hygiëne e.d.

In beweging voor het goede doel Make-A-Wish

In beweging voor het goede doel Make-A-Wish

Charity

Zondag 7 oktober 2018 was het zover. Team All Human neemt deel aan de Team Make-A-Wish Singelloop in Breda. Klaar om deel te nemen aan de 5km en de 10

In actie voor Make-A-Wish

In actie voor Make-A-Wish

Charity

BEWEGEN VOELT LEKKER, DONEREN VOELT GOED! All Human bestaat uit Muriël van Beurden en Jolanda Wessel die elkaar hebben gevonden in hun gezamenlijke passie voor het HR vak en coaching.

All Human goes orange: tour Namibië Orange Babies

All Human goes orange: tour Namibië Orange Babies

Charity

Reisverslag van: Muriel van Beurden, Christel Verhagen en Jolanda Wessel. Fotocredits: Adrian Kuipers 24 oktober 2017 was het zover. We mogen eindelijk onze belofte waar gaan maken en gaan fietsen