Gelukkig zijn, daar doen we het toch allemaal voor.

Blog geschreven door Muriël Jordan

[social_icon url=”https://twitter.com” service=”twitter”] [social_icon url=”https://www.facebook.com/AllHuman.HR” service=”facebook”] Gelukkig zijn, wat is dat toch heerlijk!

Bijgaand een reactie van één van mijn coachées. Mijn werk is zo dankbaar, daar word ik echt blij van.

Biri Publications
Biri Publications

 

“Zo voelde ik mij echt toen ik voor het eerst bij jou kwam. Zag het echt niet meer zitten en wilde de handdoek in de ring gooien!!

Loesje
Loesje

Na 2 gesprekken kreeg ik inzicht in mijn valkuil. Heftig maar ook fijn een enorme opluchting!! Ik ben blij dat je door me heen prikte en me wist te motiveren & prikkelen, want na het 3e gesprek wist ik wat te doen en het had en heeft nog steeds effect.

Ik geniet, ben tevreden en vooral TROTS. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen. Je bent mijn gelukspoppetje geweest. Door jouw manier van vragen stellen, heb je mijn koppie aan het werk gezet en anders naar mijzelf doen kijken. Super, dank je wel. Hierbij een gelukspoppetje terug en geef het aan jezelf of ander. Ik heb hem niet meer nodig.”

Wil jij ook geluk ervaren? Ik nodig je uit hier mee aan de gang te gaan. Neem het heft in handen en werk aan je eigen ontwikkeling. Auto’s krijgen jaarlijks een onderhoudsbeurt. En wat doen wij, mensen…. Ieder mens heeft onderhoud nodig, ieder op zijn eigen manier. Zelf heb ik ervaren dat blijven werken aan mezelf mij helpt. Ik ben een tijdje echt ongelukkig geweest in mijn werk en klaagde hier veel over. Na zelf in actie gekomen te zijn en door dit eens te onderzoeken, heb ik besloten om het roer om te gooien en te werken naar een andere werktoekomst. Door mijn kwaliteiten en zeker ook mijn valkuilen te kennen, kom ik steeds dichter bij de kern. Dit geeft me veel energie en ik gun iedereen het geweldige gevoel om invloed uit te oefenen op je eigen geluk. Ik heb er mijn werk van gemaakt! Wij dragen op onze manier door het inzetten van coaching bij aan onderhoud en streven geluk na voor iedereen. En iedere dag… kijk ik naar mijn gelukspoppetje. Bedankt voor dit mooie gebaar, ik neem hem mee en zet het voort.

VEEL GELUK!

Naamloos

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All