Even voorstellen: onze nieuwe collega Femke.

Mijn naam is Femke Hoogland, 23 jaar en sinds 1 september werkzaam bij All Human als Junior HRAdviseur. De afgelopen jaren heb ik tijdens en na mijn studie Human Resource Management gewerkt in zowel de chemie- als havenbranche op de afdelingen HR en Learning & Development. Eind 2018 besloot ik mijn baan op te zeggen en voor een lange periode op reis te gaan door Australië en Azië.

Tijdens een rondreis ervaar je ultieme vrijheid, doe je ontzettend veel levenservaring op en leer je jezelf pas écht kennen. Je leert om keuzes maken, met tegenslagen om te gaan, contacten te leggen met verschillende mensen en je leert te relativeren en minder snel te oordelen. Nu is het tijd om aan een nieuwe reis te beginnen: een inspirerende en uitdagende reis die je je loopbaan of carrière noemt. Ik heb er zin in om alle opgedane nieuwe inzichten en vaardigheden toe te kunnen passen in mijn werk.

Gaan werken bij All Human sprak mij aan wegens het afwisselende karakter van de functie, de diversiteit, de dynamische en wisselende werkomgevingen en het concept van All Human. Ook het feit dat ik twee ervaren collega’s heb, maakt dat ik uitkijk naar mijn tijd bij All Human. Ik verheug mij om veel van hen te leren en ervaring op te kunnen doen. Ik kan mij verder gaan ontwikkelen als HR Professional en een eigen werkwijze gaan ontwikkelen wat ik persoonlijk erg belangrijk vind. All Human heeft er een ambitieuze, gedreven en doelgerichte collega bij die niet vies is van hard werken en ook van gezelligheid houdt.

Naast werken en mooie reizen maken hecht ik veel waarde aan tijd door brengen met vrienden en familie. Voldoening haal ik uit gezellige etentjes, het bezoeken van concerten en feesten, weekendjes weg en skiën.

Deel dit bericht

Ontdek meer

HR

Vacature HR-consultant

Ben je op zoek naar meer afwisseling en vrijheid binnen je HR-functie? Solliciteer dan naar de vacature van HR-consultant bij All Human! All Human biedt

HR

1e spoor, 2e spoor en 3e spoor re-integratie

Als re-integratie bij de huidige werkgever niet mogelijk is (1e spoor), volgt re-integratie bij een andere werkgever (2e spoor). Als de werkgever eigenrisicodrager is voor de WGA (Werkhervatting