Een terugblik op het eerste jaar als HR consultant

Het is makkelijk om op te gaan in de drukte van de dag. Maar er zijn momenten waar je bewust stil moet staan, om terug te kijken wat je hebt gedaan. Dingen die je hebt geleerd, of dingen waar je energie van krijgt. Het moment dat Savannah 1 jaar in dienst is bij All Human als HR consultant is een mooi moment om hierop terug te kijken. Maar we blikken ook vooruit, wat zal er volgend jaar voor bijzonders en misschien wel geks gebeuren? Dit is nu gissen, maar maken we uiteindelijk zelf mee. Het is in ieder geval goed om doelen te stellen zodat we onze eigen intenties neer blijven zetten en niet meegesleurd worden met alle invloeden van buitenaf.

Om terug- en vooruitblik hebben we 5 vragen opgesteld waar Savannah Marijnissen antwoord op geeft. Denk jij hardop mee hoe de vragen voor jou geweest zijn?

Vraag 1: Waar ben jij het meest trots op afgelopen jaar?

Ik ben trots op het vertrouwen en de vrijheid die ik krijg in mijn werk. Ik heb minstens 5 verschillende opdrachten gehad waarbij ik altijd in goede afstemming de klanten naar tevredenheid heb kunnen dienen. Doordat de klant tevreden was over de werkzaamheden die ik uitvoerde, kreeg ik de vrijheid om mijn werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten. Dat is nu juist wat mij energie geeft: bewegingsruimte en autonomie!

Vraag 2: Wat zeggen naasten over jou in het afgelopen jaar?

Mijn naasten? Mijn naasten zien dat ik mezelf 100 procent inzet en vinden het knap dat ik in contact sta met verschillende klanten en hierbij snel mijn weg vind. Ik spreek thuis graag positief over de verschillende ervaringen die op een dag mag opdoen. Geen 1 dag is hetzelfde waardoor ik niet uitgepraat raak over mijn werk.

Vraag 3: Wat was de meest bijzondere ervaring afgelopen jaar?

Phoe! Ik denk het gevoel van mijn eerste opdracht afronden. Ik had verwacht dat dit als een afscheid zou voelen. Net zoals je weg gaat bij een vaste baan… Dit gevoel heb ik niet gehad en dat was bijzonder. Bijzonder dat je met een bepaalde missie ergens komt en dat deze ‘missie’ na voltooien ook als voldoening voelt, waardoor het niet als een afscheid voelt.

Vraag 4: Welk moment in je team koester je?

Het team waarin ik werk, werkt hard! Maar naast het harde werk kijkt iedereen naar elkaar om. We hebben met regelmaat contact en zijn geïnteresseerd in elkaar. We gebruiken elkaar als sparringpartner en helpen elkaar verder.

Vraag 5: Wat voor opdracht zou je graag volgend jaar uitoefenen?

Goede vraag! Ik vind verschillende branches leuk en krijg energie van een generalistisch HR rol. Het lijkt mij bijzonder om een bijdrage te doen in het onderwijs. Ik heb nu klanten gehad in de zorg, detailhandel en marketing&communicatie. Dus wie weet wat komend jaar gaat brengen.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All