Een goede voorbereiding!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een open deur, maar zo waar, dat het me toch iedere keer verbaast dat ik en ook anderen om mij heen geen goede voorbereidingen treffen om bij hun doel te komen. En waarom, niet omdat we niet bekend zijn met hoe we het moeten aanpakken, maar gewoonweg omdat we het niet doen.FullSizeRenderOok ik ben er zo één. Onderweg naar de halve marathon als onderdeel van Business Duo Marathon in Rotterdam op 9 april 2017. Een keurig schema had ik ingevoerd in mijn agenda, zodat ik met gemak de halve marathon zou kunnen gaan lopen en daarbij stiekem dromend zelfs nog meer dan dat te kunnen lopen. Helaas, alle goede voornemens ten spijt is het oorspronkelijke schema door mij terzijde geschoven. In mijn achterhoofd speelde namelijk nog steeds de gedachte dat een halve wel haalbaar moet zijn met minimale inspanning, want ja dat had ik al eerder bewezen. Hierbij was ik echter vergeten hoeveel energie dit me heeft gekost en hoe ongemakkelijk ik me erbij voelde. Echter de tijd dringt inmiddels en enige voorbereiding is wenselijk. Een nieuw schema prijkt dan ook in mijn agenda, de eerste stappen zijn al gezet. Nu op naar het vervolg en naar de halve marathon. Eén ding staat namelijk vast: ik ga hem lopen en deze keer samen met mijn business maatje.

 

Deel dit bericht

Ontdek meer

Uncategorized

Vacature Jr. HR Business Partner

  (Junior) HR Business Partner                                  Wie zijn wij?All Human zoekt soms mee voor haar klanten! Gezien het een feestje is om bij onze klanten