Dit proces is custom made voor jou!

Stel jij verkeert in een lastige situatie, je hebt personeel in dienst maar niet iedereen levert eigenlijk de kwaliteit die jij verkoopt aan je klanten. Als mkb’er moet je deze taken zelf opvangen, wat veel tijd kost. En dat terwijl je hiervoor juist medewerkers in dienst hebt. Of merk je dat er medewerkers zijn die afgelopen maand meerdere keren ziek zijn uitgevallen op het werk en daarmee te maken hebt met frequent verzuim?

Als mkb’er is het vaak lastig dat je zelf bijna alle rollen in je bedrijf vervult. Je bent de manager, receptionist, onderdeel van sales, de marketingafdeling en als het even kan ook nog accountant. Toch blijft een van de belangrijkste rollen die van HR-manager. Het behouden van geschikt en gemotiveerd personeel is essentieel voor het bestaan en de toekomst van je bedrijf.

Begin bij het begin

Vaak start een samenwerking bij All Human met een telefoontje. We praten wat over de situatie waar jij je in bevindt en plannen een kennismaking in. Mocht er sprake zijn van spoed, doen we een intake via de telefoon, maar echt wanneer dit niet anders kan. Liever maken we een afspraak zodat we een gezicht hebben bij het verhaal en elkaar zo beter leren kennen. Vervolgens gaan we in gesprek over jouw situatie en kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen. Bevalt het wat je hoort? Dan gaan we graag met je aan de slag om het meeste uit je bedrijf te halen. Wil je er nog even over nadenken? Even goede vrienden. Een kennismakingsgesprek is voor beide kanten vrijblijvend. Denk je een maand later toch toe te zijn aan onze hulp, dan staan we nog steeds voor je klaar.

Vervolgens gaan we aan de slag: je neemt bij ons het HR-abonnement af, waarbij we uitgaan van 10 uur. Deze zijn volledig vrij door jou, een jaar lang, in te delen. Gaan de zaken goed en is voor jou 10 uur in één jaar voldoende? Top! Merk je dat je 5 uur per maand nodig hebt? Ook helemaal goed, want je bepaalt zelf hoe en wanneer je de ondersteuning wenst. We werken met een basis van 10 uur, maar passen het ‘custom made’ aan per klant. Op die manier ben je voor een vast tarief, 24/7 verzekerd van professioneel HR-advies en ondersteuning.

Gun jezelf professioneel HR-advies

We spreken uit ervaring wanneer we zeggen dat veel mkb’ers soms (te) laat aan de bel trekken. Zeker binnen Human Resources is het altijd waardevol om te kijken hoe jij het beste in je personeel naar boven haalt. Samen zorgen we dat je medewerkers productief aan de gang gaan en houden wij jouw HR-beleid up-to-date. We duiken op een professionele, doelgerichte en betrouwbare manier je organisatie in om je vervolgens te voorzien van dynamische HR-oplossingen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Mail naar office@allhuman.nl of bereik ons telefonisch via een van onze nummers: https://www.allhuman.nl/contact/

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All