De kracht van het geven

DE KRACHT VAN HET GEVEN

EN DE WINNAAR IS …

Elektravon, Wim Avontuur

 

Begin september hebben wij met All Human samen met Advocatenkantoor Blue Legal en salarisbureau Salarisjobs voor het eerst het HR plein vormgegeven.

Onder het mom van sportief zakendoen hebben we onze gezamenlijke relaties en bekenden uitgenodigd om onder het genot van een drankje en hoogstaande paardensport ons unieke concept toe te lichten. Ons doel: onze kennis en ervaring bundelen zodat we onze klant het comfortabele gevoel te geven dat alles met betrekking tot personeel en arbeid goed geregeld is.

Daarnaast hebben al onze genodigden de kans gehad mee te dingen naar een jaar lang gratis advies. Door je visitekaartje achter te laten op onze stand, hebben we een kaartje getrokken en de winnaar heeft zijn prijs inmiddels in ontvangst genomen.

Het mooie van samenwerken en krachten bundelen hebben we laten zien en we zullen dit concept zeker vaker gebruiken. Naast klanten hebben inmiddels ook andere HR dienstverleners te kennen gegeven te geloven in deze vorm van samenwerken. Het concept zal de komende tijd zeker verder uitgewerkt worden.

Wat is dat nu, de kracht van het samen geven. Over de kracht van geven is veel geschreven en wordt er binnen meditatieland en yoga gesproken over de kracht van het geven aan het universum. Zo zegt Yogi Bhajan, geef 1/10 aan het universum en je zult het in tienvoud terugkrijgen.

Onze gedachte bij geven is leuk: het is fijn om te geven. Samen geven heeft echter iets speciaals. Wie geeft wat, en hoe staat de ene daarin ten opzichte van de ander.

Samenwerken komt dan om de hoek kijken. Als 3 onafhankelijke bedrijven geven we daar nu vorm aan, en inmiddels is nummer 4 in deze pioniersfase aangeschoven, te weten pensioenspecialist Laater.

En als je dan gegeven hebt, hoe ga je dan om met ontvangen. Want als je geeft, zul je ook ontvangen.

Een cadeau ontvangen, je neemt het aan, pakt het uit, doet er je voordeel mee en bedankt. Eigenlijk ontvangen we in communicatie ook zo. Iemand zegt iets,  je hoort het aan, beslist wat je ermee doet en mogelijk bedank je voor de informatie.

Wij zijn benieuwd wat Wim Avontuur met zijn ontvangen cadeau gaat doen. In ieder geval vonden wij het leuk het cadeau te geven.

Winnaar

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All