Actie Orange Babies: workshop Kinesiologie

orange babies balonnen

Workshop Kinesiologie op woensdag 28 juni van 19.00 tot 22.00 uur te Breda

Kinesiologie-Breda steunt de actie van Muriël en Jolanda van All Human voor Orange Babies. Ben jij ook nieuwsgierig naar de leer van beweging?
Iemand in beweging krijgen om oude overlevingsstrategieën los te laten?

Willemijn Smulders van Kinesiologie-Breda, kinesioloog (bouwkundige van origine) laat ons ervaren wat Kinesiologie is en kan betekenen. Zie ook www.kinesiologie-breda.nl

Hoe je je voelt heeft alles te maken met je balans. De balans tussen je lichaam en je emotie. Steeds meer mensen raken zich hiervan bewust. Toch lukt het vaak niet om een disbalans in je leven zelf te herstellen. Willemijn zet kinesiologie in om disbalans en blokkades bij haar cliënten op te heffen en ervoor te zorgen dat hun energie weer optimaal gaat stromen.

Wil jij ervaren wat jouw spieren jou vertellen, wat de energie blokkeert en dat negatieve ervaringen aanleiding zijn voor een positieve verandering…. Schrijf je dan in.
Investering: euro 25,- welke volledig ten goede komt aan Orange Babies.

Wil je meedoen? Mail office@allhuman.nl app of bel Muriël 06-53374949. Locatiegegevens worden toegezonden na aanmelding.
Meer weten over onze actie of doneren? Ga dan naar actie voor Orange Babies

 

 

 

 

Deel dit bericht

Ontdek meer

Geen categorie

Tijd voor verandering

Na 10 mooie jaren samen All Human verder te hebben uitgebouwd is het tijd voor verandering. Muriël van Beurden gaat verder onder de naam All